Izložba najatraktivnijih cipela u City Centeru one

‘Daj djevojci prave cipele i osvojit će svijet’, rekla je vječna Marylin Monroe, a većina žena će se s njom odmah složiti. Pronađite svoj idealan par na ekskluzivnoj izložbi We Love Shoes koja, po prvi put u Hrvatskoj, na jednom mjestu donosi najatraktivnije cipele koje su izradili najpoznatiji dizajneri današnjice – Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Christian Louboutin i Vivienne Westwood.

manolo blahnik

Prestižnu izložbu pedeset odabranih modela koji su obilježili modnu, glazbenu i filmsku povijest donose vam FOX Life, City Center one i Story, a možete je pogledati u City Centeru one East od 23. svibnja do 3. lipnja, u City Centeru one West od 4. do 17. lipnja te u City Centeru one Split od 19. lipnja do 5. srpnja.

WE-LOVE-SHOES

Između ostalih, očekuju vas modeli koje su nosili Beyonce, Julia Roberts, Jessica Biel, Rita Ora i Kim Kardashian, kolekcije Rocking Horse by Vivienne Westwood te Very Riche Christiana Louboutina kao i model Manola Blahnika osmišljen ekskluzivno za film Seks i grad. Uz to, izložba donosi i fotografije samih dizajnera te skice njihovih najpoznatijh modela. Pravo je vrijeme da udovoljite svojoj opsesiji cipelama!

0