Savršena kombinacija s ulica Pariza

Savršena kombinacija s ulica Pariza

Izabel Goulart street style Pariz 2

U modnim metropolama trenutno se održavaju tjedni muške mode, u sklopu kojih se mogu vidjeti najbolje muške kombinacije – kako na pisti, tako i na gradskim ulicama. No, ipak malo više pozornosti od muških uzvanika na ovim tjednima mode privlače uzvanice, koje uvijek unesu dašak svježine i ženstvenosti u pretežito muški street style.

Tako smo u Parizu jučer imali priliku zamijetiti Izabel Goulart, top modela čiji dolazak na mušku reviju kuće Valentino nije mogao proći nezamijećeno. Razlog toma definitivno je njen styling, zbog kojeg su se okretale glave. Brend Valentino i dizajner Pierpaolo Piccioli odjenuli su Izabel u prelijepu crvenu midi haljinu čija je suknja imala dodatan efekt roza plisiranih detalja. Haljina je dizajnirana na način da se veže oko vrata, a pogled na leđa ujedno otkriva i njen duboki izrez.

Izabel Goulart street style Pariz

Poznata Viktorijina anđelica znalački je upotpunila haljinu, i to puderasto roza sandalama od baršuna, koje također potpisuje modna kuća Valentino. Igra crvene i ružičaste boje razvedrila je ulice Pariza i koncipirala jednu savršenu kombinaciju za vrući dan na gradskom asfaltu, koja je ujedno dostojna čak i crvenog tepiha. Dominantnom modnom izdanju nisu bili potrebni suvišni detalji: romantični valovi u kosi i nude make up, skladno su zaokružili ovaj look.

Učitati još
Zatvori