Zavirite iza kulisa snimanja najposebnije Alduk kampanje dosad

Zavirite iza kulisa snimanja
najposebnije Alduk kampanje dosad

Ivan Alduk iza kulisa kampanje

Poznati modni dizajner, hvaljen od publike i kritike, ove jeseni slavi punih deset godina uspješnog modnog stvaranja, a tim povodom nas je pustio u studio na snimanje obljetničke kampanje koja je sve samo ne obična i još jedna u nizu. Svakim svojim projektom Alduk nas pozitivno iznenadi novim, svježim idejama, ali i kreativnim, vrhunskim modnim kampanja koje stvaraju najbolji hrvatski fotografi kao što su Mare Milin, Šime Eškinja, Jelena Balić, Franjo Matković ili pak inovativni dvojac Decker & Kutić.

Ivan Alduk iza kulisa kampanje

Poznate Hrvatice u novoj Alduk kampanji

Ivan Alduk, zajedno sa svojim timom godišnje dizajnira i prezentira pet modnih kolekcija i kampanja, dvije za liniju vjenčanica i tri za ready-to-wear liniju, što ga svrstava u sami vrh hrvatske modne scene za kojeg se odlučuju ne samo brojne klijentice već i poznate Hrvatice. Upravo one, postale su najbitniji dio ove obljetničke priče koja na izvrstan način prikazuje žensku snagu i ljepotu u raznovrsnosti, kako fizičkoj, tako i onoj životnoj, poslovnoj i iskustvenoj. Alduk je očito izbor svih generacija žena što pokazuje širinu i kvalitetu njegova dizajna.

Ivan Alduk iza kulisa kampanje

“Moje ambasadorice nisu samo to, one su odavno prešle iz poslovne sfere u privatnu te smo postali i ostali ne samo dobri suradnici već i prijatelji, a upravo je to ono meni najbitnije i najvrijednije. Za svaku od njih me vežu posebne uspomene i posebni projekti, stoga se njihov izbor za zaštitna lica ove modne priče učinio i više no izvrsnim” izjavio je Ivan.

Ivan Alduk iza kulisa kampanje

Iza kulisa…

Deset poznatih dama i ambasadorica Alduk brenda su se okupile na snimanju kampanje, a za svaku je posebno izrađena haljina u stilu visoke mode koje se odlikuju efektnim kreativnim rješenjima, neizostavnim ručnim vezom i modernim, pročišćenim Alduk stilom.

Jelena Rozga, Ana Radišić, Ivana Delač Đolo, Kristina Krepela i Anita Dujić su samo jedan dio poznatih dama koji se našao pred objektivom fotografkinje Jelene Balić, a tko su ostale dame ostaje nam da sačekamo objavu službene kampanje kroz nekoliko dana. Zanimljivo je da je upravo Jelena Balić snimila prvu Alduk kampanju prije mnogo godina, stoga je ovom kampanjom izvrsno zaokružen jedan stvaralački ciklus. Ivanu, čestitamo na svim kolekcijama i na uspjehu, a mi se veselimo novoj kampanji.

Ivan Alduk

Ivan Alduk

Učitati još
Zatvori