Umjetnički projekt Ivane Omazić

Umjetnički projekt Ivane Omazić

ivana omazic

Na platformi IO Diary, brend IO Ivana Omazić kreativcima pruža priliku za rad u potpunoj slobodi, a rezultat su doista originalni projekti. Kreativcima se daje potpuna sloboda da kroz vlastito i originalno viđenje brenda pokažu svoj rad i izraze vlastitu osobnost, a rezultat su neki doista zanimljivi projekti.

Posljednji IO Diary brenda IO Ivana Omazić predstavlja aktualnu zimsku kolekciju na zanimljiv način – u goblenima.

ivana omazic

“Naročito popularni 60-ih i 70-ih, prošli su gobleni čitav put uobičajen u pučkoj i popularnoj kulturi – od omiljene razbibrige, postali su simbol socijalističkog kiča, potom bili zaboravljeni, da bi se danas, barem nama, činili kao romantičan reprezentant nekih zlatnih, sporijih vremena”. kaže Nikola Beban iz autorskog tima ovog IO Diarya.

Pored Nikole Bebana koji je autor koncepta i fotografija, goblene potpisuju Nikola Barbir i Lidija Lovrić kao stilisti, Marija Bingula bila je zadužena za kosu i make up, Mimi Rončević bila je model tu je Vanja Bajčić koja je izradila goblene.

ivana omazic

Gobleni, baš kao i odjeća dizajnerice Ivane Omazić i njezina slow fashion filozofija, podrazumijevanju polaganu, strpljivu i promišljenu, ručnu izradu. Zbog toga su se nametnuli kao idealan način prenošenja ideje brenda i kreativni izazov.

ivana omazic

Cijelu priču možete pogledati na adresi ioivanaomazic.com, na kojoj je prikazana kolekcija dostupna i uz sezonski popust od 40%.

Učitati još
Zatvori