Isabel Marant buce za ovu zimu

Poznata kao predvodnica brojnih modnih trendova, a naročito onih koji se tiču cipela, dizajnerica Isabel Marant prije nekoliko je sezona u sklopu svoje Étoile kolekcije predstavila par čizmica inspiriran slavnim ‘Moon boots’ bucama. Ako iskorištavate maksimalno od snježnih radosti, za ove buce na vezanje već sasvim sigurno znate, a kako bi one bile još više stylish, Marant im je dala make over i nazvala ih Nowles.

Nije trebalo dugo da njene čizme zažive među modnom publikom, a poput svih velikih modnih trendova današnjice, inspirirale su i druge modne kuće te, naravno, high street brendove. Nakon njenog modela na vezanje sa skrivenom petom i krznenom podstavom, uslijedile su i buce Monclera, Michaela Korsa i Nicholasa Kirkwooda, s nekim malim preinakama u detaljima, ali ne i u dizajnu, jer stilovi su vrlo slični i definitivno diktiraju trend za ovu sezonu.

Udobne i tople, ove će čizme biti odlična investicija ako se spremate na zimovanje, no Isabel Marant sugerira ih nositi i po gradu na dnevnoj bazi i kombinirati na komade koje i inače nosimo zimi, a posebno će do izražaja dolaziti, prema njenim sugestijama, u kompletno bijelim stylinzima. Što nude dizajneri, a što high street scena po tom pitanju, provjerite u nastavku.

Foto: Instagram

0