Insta stil: Žana Jurišić

Insta stil: Žana Jurišić

Iz godine u godinu, na ulicama Zagreba ističe se sve više modno osviještenih djevojaka. Zajedno, one nose spoj klasičnih komada i najnovijih trendova, a svojim prepoznatljivim stilom vrijednim svake svjetske ulične modne piste, osim ulicama Zagreba, plijene pažnju i na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža. Na popularnom Instagramu pronašli smo i današnju gošču naše rubrike Insta stil. Model, dizajnerica, ekonomistica i vizažistica Žana Jurišić s dvije adrese svojom svestranošću ističe se unutar i izvan ormara.

Na ulice Zagreba i Münchena Žana donosi jedinstven osjećaj za stil i estetiku. Spoju jednostavnih klasika i basic komada te upečatljivih modela koji nose aktualne trendove Žana uz pomoć modnih dodataka i neobičnih komada daje drugačiji izgled i stvara uvijek posebne i kreativne kombinacije.

Uz nezaobilazne komade u svakoj garderobi popur traper komada, bijelog T-shirta, blejzera i loafer cipela, u Žaninoj se garderobi nalaze i ne tako obični parovi cipela, dizajnerske torbice, novi klasici i komadi ukrašeni najistaknutijim trendovima sezone. Od high street brendova, hrvatskih dizajnera do komada prestižnih svjetskih dizajnera iza velikih modnih kuća, Žana sve komade nosi i kombinira s jednakom lakoćom. Svaki od njezinih dnevnih outfita zadržava dozu elegancije, dok glamurozne večernje kombinacije nosi s nonšalantnom ležernošću.

U nastavku vam donosimo nekoliko najboljih Žaninih kombinacija koje će vas zasigurno inspirirati za modne igre unutar vašeg ormara.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori