Insta stil: Slađana Ostić

Insta stil: Slađana Ostić

Iza popularnog Instagram profila @slakipalaki nalazi se Slađana Ostić čije svakodnevne trenutke, avanture s putovanja i jednostavne modne kombinacije zabilježene fotografijom, uz nas, prati gotovo 14 tisuća Instagram sljedbenika. Njezina Instagram mreža savršeno usklađenih fotografija osvojila nas je na prvu, a cozy ugođaj, mekano pletivo, nekoliko slastica i predivna Slađana današnji su gosti naše stalne rubrike Insta stil.

Svaka Slađanina fotografija, ispod VSCO filtera, nosi jednostavnost i umjetnost uživanja u malim stvarima, bilo da se radi o predivnom pogledu na Veneciju ili Zagreb, šalici vruće čokolade ili zdjeli ukusnog doručka, dobrom plakatu s pozitivnom porukom ili odličnom paru cipela.

Spoj udobnosti, jednostavnosti i trendi detalja unutar Slađaninog ormara stvara savršeno jednostavne i chic kombinacije, idealne za istraživanje novih mjesta i prilagodljive svakoj prilici. Crne traperice i udobni džemper u neutralnoj boji, ukrašeni klasičnim i trendi modnim detaljima poput jednostavnog sata, oversized šala i vunene kape s pompomom, s bijelim tenisicama ili crnim čizmama na nogama i toplim kaputom prebačenim preko svega čine Slađaninu formulu koja nikad ne razočara, već uvijek iznova stvara neke nove kombinacije.

Minimalizam i neutralna paleta njezinih modnih kombinacija dio su njezinog osobnog stila i kad govorimo o uređenju interijera. Poput pletiva mekani čupavi tepih sive boje, jastuci i deke zanimljivih tekstura i uzorka u neutralnim bojama, jednostavni dekorativni detalji i, u blogerskom i Instagram svijetu, omiljene svijeće nezaobilazni su dio njezinog doma koji se nerijetko nađe u ulozi savršene pozadine za brojne Instagram fotografije.

Slađanu i njezine svakodnevne objave fotografija predivnih prizora, cozy outfita i lutanja ulicama Zagreba i drugih gradova može zapratiti pod imenom slakipalaki. Ubrzo njezin profil postat će jedna od vaših omiljenih Instagram adresa i redoviti posjet fotografijama s toplom i pozitivnom atmosferom vaš novi svakodnevni ritual.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori