Insta stil: Nikolina Lacković

Insta stil: Nikolina Lacković

Na popisu najbolje odjevenih Hrvatica, zasigurno ste zamijetili njeno ime i njezin besprijekoran stil. Nikolina Lacković svojim je osebujnim modnim stilom istaknula na brojnim modnim i društvenim događanjima i crvenim tepisima. Osim glamuroznim izdanjima, Nikolina svojim svakodnevnim kombinacijama plijeni pažnju na ulični modnim pistama u Hrvatskoj i Njemačkoj. Osim unutar vlastitog ormara, svoj istančan modni i životni stil Nikolina je u ulozi autorice i stilistice preselila na stranice Storybook časopisa.

INSTA STIL JEDNE OD NAJBOLJE ODJEVENIH HRVATICA

Osim na ulicama Zagreba, Novalje i drugih hrvatskih gradova te Hamburga gdje je zajedno sa svojom obitelji pronašla drugi dom, Nikolina svojim predivnim kombinacijama svoju titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica svakodnevno potvrđuje i na popularnom Instagramu. S više od jedanaest tisuća sljedbenika koji prate svaki njezin modni potez, Nikolina je jedna od rijetkih trendseterica koja je tijekom godina ostala vjerna svom prepoznatljivom stilu.

Iako se unutar njezinog ormara svake sezone izmjenjuju trendi modeli, Nikolina među najistaknutijim modnim trendovima bira samo one koji savršeno odgovaraju njenom stilu. Ove sezone unutar njezine garderobe svoje su mjesto pronašli karirani blejzer, haljina na preklop, trendi traper modeli i omiljene cipele trendseterica, loaferice.

Kako bi stvorila svoj prepoznatljivi look, Nikolina upečatljive trendi komade spaja s elegantnim modelima klasičnih linija. Osim poigravanjem ležernog, trendi i klasičnog, trendi Hrvatica s njemačkom adresom odvažno se poigrava i siluetama, bojama i uzorcima, ali i spajanjem naizgled nespojivog. Jedan od njezinih omiljenih modnih pečata svakodnevnim kombinacijama je spoj elegantnih komada s ležernim modelima inspiriranih sportskim klasicima.

Besprijekoran Insta stil Nikoline Lacković donosimo vam u nastavku, a svakodnevni dašak modne inspiracije s Nikolininim potpisom možete pronaći na Instagram profilu @ninalackovic.

Foto: Instagram (@ninalackovic)

Učitati još
Zatvori