Insta stil: Ivana Kordić

Iako je od Hrvatske trenutno dijele kilometri, šarmantna brineta i specijalistica za društvene mreže Ivana Kordić definitivno je jedna od najinspirativnijih hrvatskih street style djevojaka u svijetu. Njena trenutna adresa je ona njujorška, a mi ju pratimo na njenom Instagram profilu @ivanakorda, pravom malom raju za sve ljubiteljice minimalizma koje negiraju boje ili u njima uživaju u jako skromnom koloritu.

Ivanin crno-bijeli svijet vrlo brzo ćeš vas privući i ‘prikovati’ uz ekran mobitela, jer riječ je o zanimljivom foto dnevniku koji na dnevnoj  bazi priča priču o tome koja je mjesta posjetila, gdje je kupovala, bez kojih modnih komada ne može živjeti i koji su joj beauty favoriti. Tu su, naravno, i periodične objave samih odjevnih lookova, koji su vrlo jednostavni i chic s velikom dozom rokerskog štiha.

Zara, COS, & Other Stories, All Saints, Urban Outfitters i Theory, samo su neki od brendova koji popunjavaju Ivaninu garderobu. Savršena kombinacija? Definitivno ona koja je crna od glave do pete i podrazumijeva tamni skinny jeans i niske kožne gležnjače.

Foto: Instagram

0