Insta stil: Elsa Hosk

Insta stil: Elsa Hosk

hoskelsa6

Otkako je Victoria’s Secret pojačao svoje redove nekolicinom novih anđelica, u središte pozornosti došli su novi modeli o kojima šira publika još prije nekoliko godina možda i nije znala mnogo. Jedna od njih bila je Elsa Hosk, 28-godišnja švedska manekenka koja je krajem 2016. imala čast otvaranja još jedne spektakularne revije Victoria’s Secreta.

Zanimljivo je kako je anđelica Elsa prije karijere top modela bila profesionalna košarkašica, a švedska ju javnost po prvi puta bolje upoznaje 2012., kada je osvojila prvo mjesto na natjecanju Sweden’s Next Top Model.

hoskelsa5

Od svih žena u aktualnom anđeoskom postavu Victoria’s Secreta, Elsa ima gotovo pa najzanimljiviji modni izričaj, koji uvelike oblikuju francuski dizajneri i elementi svima nam omiljenog francuskog stila. Plava anđelica ove je sezone uskočila u brojne Vetements komade, vješto spajajući u jednoj od svojih upečatljivijih kombinacija crvenu puf jaknu s haljinom floralnog printa.

Bundice i avijatičarske jakne također su našle svoje mjesto u Elsinom ormaru, a nas je osvojila svojim ležernim stylinzima koji na fotografijama odišu velikom dozom pariškog chica.

hoskelsa10

hoskelsa

hoskelsa9

hoskelsa7

hoskelsa11

hoskelsa4

hoskelsa3

hoskelsa2

hoskelsa14

hoskelsa12

hoskelsa13

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori