Insta stil: Always judging

Insta stil: Always judging

always judging

Courtney Trop živi u L.A.-u, a na Instagramu je poznata pod zanimljivim imenom Always Judging. Njezin stil kombinacija je australske nonšalantnosti i elegancije, a sve zajedno kombinira u jedan opušten, no pomno osmišljen dojam.

Courtney njeguje stil koji nije nametljiv, ali je moćan – po tome što se izdvaja od modnih fotografija koje smo navikli gledati na Instagramu. Always Judging objave pomalo su boemske i neopterećene, a u takvoj atmosferi zanimljivo je promatrati kako se ponašaju trenutno trendi odjevni komadi.

always judging (11)

Ovu blogericu, koja ima i svoju službenu stranicu www.alwaysjudging.com, nikada nećete vidjeti u klasičnim modnim kombinacijama, osim kada se radi o klasičnim komadima kao što su recimo bijela slip ili čipkasta haljina. Tada neće komplicirati nego će haljinu ostaviti u prvom planu, kako joj pažnju ne bi oduzimali baš nikakvi modni dodaci.

always judging (10)

Kada se radi o popularnim modelima, kao što su košulja s volanima ili cvjetni print, najtraženiji svake proljetne i ljetne sezone, Courtney će ih ‘zavrtiti’ na svoj način. Osmislit će styling koji će biti jako upečatljiv ili će cijelu priču smiriti s dozom minimalizma.

Ove fotografije nisu dosadne ni ‘plain’, već atmosferične i žive, zbog čega ih volimo gledati na Instagramu. Ime Always Judging svakako vam preporučamo.

always judging (9)

always judging (8)

always judging (7)

Učitati još
Zatvori