Inspirativne žene u novim Lokomotiva ljetnim haljinama
Inspirativne žene u novim Lokomotiva ljetnim haljinama

Inspirativne žene u novim
Lokomotiva ljetnim haljinama

Nova ljetna kolekcija brenda Lokomotiva predstavljena je u okruženju divnog zagrebačkog vrta gdje su prijateljice dizajnerice Lane Puljić stale pred objektiv Sare B. Moritz i dočarale kako izgleda jedno usporeno i vruće zagrebačko popodne. 

 

Vrućine vole Lokomotiva haljine

Dizajnerica Lana Puljić okupila je 6 zanimljivih žena i predstavila 16 outfita koje želimo nositi cijelo ljeto. Haljine su zamišljene kao komadi koji izvrsno pristaju ženama različitih karaktera, profesija, figura i senzibiliteta. Siluete su bogate i opuštene, neke oversized, dok druge ipak prate liniju tijela, no pazeći da ne sputavaju u pokretu.

Od materijala u kolekciji korištene su svile, svileni taft i lan koji su savršeni suputnici za visoke ljetne temperature. Osim crne i bijele, u kolekciji se javljaju i snažne boje poput roze, crvene, zelene i fuksije. Predimenzioniran, gotovo apstraktan cvjetni print najviše dolazi do izražaja u isto tako predimenzioniranim, raskošnim haljinama.

Puno pažnje posvećeno je detaljima rukava i pletenih naramenica u različitim bojama materijala. 

Za one odvažnije, jedan model izveden u taftu zanimljivog kariranog uzorka, dodatno je naglašen plisiranjem.

Prijateljice i poduzetnice u ulozi modela

U ovoj priči našle su se Lanine prijateljice, sve redom poduzetnice i kreativne duše koje teže izvrsnosti u svojim područjima djelovanja. Kako su im haljine omiljene ljetne uniforme, svaka je uskočila u nekoliko modela te nam otkrila svoje favorite.

Anita Dujić – dizajnerica nakita, vlasnica brenda “Juno”.

“Ja volim sve što Lana radi, prvenstveno jer volim njenu energiju koju ona tako lijepo pretače u svoje kreacije. Volim i taj twist koji svaki put ubaci, zaigranost i nepredvidivost. Iz ove kolekcije najdraža mi je bijela lanena haljina s prorezima oko struka jer je baš ljetna, posebna i divno stoji.”

Andrea Jelić web dizajnerica, vlasnica obrta “A STUDIO”

“Najbolja haljina mi je bila ona roza kratka u lanu, zato što taman graniči s elegancijom i daily outfitom i možeš ju nositi casual na tenisice ili podići sa štiklama. Svidjela mi se jer ističe noge i leđa, a opet je nekako dovoljno otmjena da je prigodna za sve prilike.”

Dora Kraljević – fitness instruktorica, vlasnica “Dora Body Studio”

 “Najviše mi se svidjela roza kratka haljina jer ništa na njoj nije ono što zamišljam kao svoju idealnu haljinu, a bila je savršena kad sam ju obukla.”

Ivana Čuljak poduzetnica, pastry chefica i vlasnica slastičarnice “Neka Jedu Kolače”

“U svojoj trideset i nekoj godini otkrila sam moć crne haljine i svega što ona nosi. Doza ozbiljnosti, elegancije, ujedno i seksipila – sve to krije mala crna haljina ili suknja. Ne zato što sam subjektivna, ali Lokomotivinu odjeću mogu nositi u svim prigodama počevši od obiteljskog ručka, partija na plaži, poslovnog sastanka, mise na groblju s tetkama koje odmjeravaju jesi li se prikladno obukla ili ne. Legenda kaže da su jednom tetke poslale mami moju fotku u Lokomotivinoj haljini i nisu imale nikakve primjedbe.”

Maja Miletić – dizajnerica nakita, vlasnica brenda “mammii”

“Najdraža haljina mi je ona zelenog printa, zakopčana do grla jer se tako zaštićena osjećam najotvorenije moguće i najsigurnije u sebe. Lokomotivini paradoksi.”

Sonja Lamut dizajnerica, vlasnica brenda “Soel” 

“Mislim da mi se najviše svidjela rozo-koraljna duga haljina s detaljima pletenih naramenica i trakama koje padaju niz leđa. S obzirom na to da sam u 8. mj. trudnoće, beba je također bila iznimno zadovoljna svim haljinama sa snimanja jer nigdje ne stišću i pružaju dovoljno prostora za njeno komešanje u trbuhu.”

Novu kolekciju potražite online na web shopu lokomotivaworld.com ili osobno u showroomu na adresi Bauerova 22 dogovorom na broj 098-918-6629.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori