Hit brend iz Zarine obitelji

Hit brend iz Zarine obitelji

Lefties

Jeste li već čuli za Lefties? Riječ je o još jednom brendu iz svjetski popularne Inditex grupacije, koji je brzu modu kupcima učinio još pristupačnijom. Mnogi za njega još uvijek ne znaju, no oni bolje upućeni često su znali reći kako je Lefties svojevrsni ‘outlet store’ sestrinske Zare. Iako je svoju priču 1993. godine zbilja započeo kao brend kod kojeg su se mogle naći Zarine stvari iz prijašnjih sezona, po principu outleta, Lefties je u međuvremenu počeo proizvoditi vlastite linije ženske i muške odjeće i modnih dodataka.

Svoje trgovine Lefties ima isključivo u Španjolskoj i Portugalu, a 2014. u Španjolskoj ih je bilo 86, dok u Portugalu njih 16. Od te godine Inditex je počeo još više raditi na brendiranju Leftiesa, kako bi se ova modna marka po ponudi i popularnosti smjestila otprilike uz bok H&M-u. Make over brenda uključivao je redizajn trgovina, loga i web stranice, a popisu su kroz godine dodani i novi dućani.

Lefties

Osim u Španjolskoj i Portugalu, Lefties je danas prisutan i u Meksiku, Kataru i Rusiji, a Harper’s Bazaar ovih je dana prenio šuškanja kako brend planira ulazak u daljnju ekspanziju, čemu u prilog govore modernizirana web stranica i prve modne kampanje, pa se tako u budućnosti može očekivati i otvaranje Lefties online trgovine koja će, nadamo se, dostavljati i u Hrvatsku.

Foto: Lefties

Učitati još
Zatvori