Idealno je vrijeme za novi sat

Idealno je vrijeme za novi sat

Urban Watch satovi

Sat je, kao i nakit, bezvremenski i klasičan modni dodatak koji će najosobnije progovarati o vašem karakteru. Može postati jedna od ključnih točaka u dnevnoj kombinaciji – mnogi svoje omiljene modele satova mijenjaju ažurno i prilagođavaju raspoloženju, outfitu ili jednostavno cjelokupnom stilu.

Urban Watch satovi

Hrvatski brend Urban Watch uspješno je lansiran 2010. godine i otada su se ručni satovi s njihovim potpisom ‘utaborili’ na rukama brojnih trendseterica. Nakon nekoliko kolekcija i proboja na svjetsko tržište, ove godine je najveća pozornost usmjerena na širenje mreže poslovnih partnera u Hrvatskoj i regiji.

Urban Watch satovi

Ovaj popularni brend ručnih satova, minimalističkog i elegantnog dizajna, osim na službenoj stranici Urban Watch, odnedavno možete pronaći i na policama brojnih concept storeova. DBOxX u Zagrebu, La Vetrina u Rijeci, Plato Concept Store u Puli, LuLu & Brands Concept Store u Šibeniku, D’AR Concept Store u Korčuli, Kawa u Dubovniku, a odnedavno i popularni Burtuqaali Concept Store u Sarajevu mjesta su na kojima možete isprobati i kupiti jedan od ovih satova.

Urban Watch satovi

Dok trenutnu ponudu čini čak 28 različitih modela, za sve ljubitelje modernih satova Urban Watch priprema i jedno veliko iznenađenje, o čemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

Urban Watch satovi

Urban Watch satovi

Do tada, povodom Black Friday internacionalnog shopping dana i ususret nadolazećim blagdanima, svi čitatelji Journal.hr-a uz ekskluzivan kod mogu ostvariti popust od 15% na svaku kupovinu na službenoj web-stranici Urban Watch. Klikom na ovaj link i upisivanjem koda JOURNAL kod kupovine, ovih blagdana oraspoložite sami sebe ili unaprijed pripremite božićni poklon za dragu osobu.

Kod možete iskoristiti do utorka, 29. studenog 2016.

Urban Watch satovi

Urban Watch satovi

Urban Watch satovi

Honor 8

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori