Idealna torba za biciklist(ic)e

Francusko-danska dizajnerica Julie Thissen stvara predmete koji savršeno i iznimno praktično objedinjuju funkcionalnost, estetiku, uzorke i modu. Fokusom na materijal, proizvodni proces i posvećujući pažnju detaljima, njezin dizajn ogled je dva osnovna principa: praktičnost proizvoda i ugađanje tijelu.

the cyclist post 3

Julie je tako stvorila odličnu, gotovo pa savršenu torbu za vožnju biciklom. Svaka biciklistica zna da je vožnja ponekad mala muka ako se torba nosi na ramenu. Zato velika većina njih koristi ili bisage na biciklu u koje spremaju svoje torbe i dodatni teret ili pribjegavaju ruksacima što tijekom ljetnih, toplijih mjeseci zna biti prilično nezgodno zbog znojenja i ružnih mokrih fleka na leđima. Posebno ako je radno mjesto formalnijeg ozračja (da ne spominjemo higijenu i zdravlje).

the cyclist post 1

The Cyclist je torba koja se svojim dizajnom posve uklapa u bilo kakvu formaniju radnu okolinu i modni izraz, no zbog specifičnog načina kopčanja i nošenja ne uzrokuje nikakve tegobe prilikom vožnje biciklom na posao. Torbu možete kupiti te vidjeti što još praktičnog dizajnerica stvara putem službene web stranice, juliethissen.com.

the cyclist post 2

Foto: Screenshot

0