I zvijezde obožavaju traper kombinezon

Iako nisu više djevojčice, poznate ljepotice su se vratile u to doba, pomoću komada odjeće koji instant pomlađuje. Kombinezon je hit ove sezone, a traper model je poželjan zbog svoje praktičnosti i lakoće kombiniranja. Zvijezdama je omiljen dugi kombinezon kojeg mogu nositi u šetnji gradom ili noćnom izlasku.

lily

Lily Aldridge

Lily Aldridge, Hilary Duff i Heidi Klum samo su neke od dama koje ljeto provode u ovom modelu odjeće. Najčešće ih kombiniraju sa casual majicama i pokojim upečatljivim modnim dodatkom. Manje je u ovom slučaju više, a traper postaje osnovni teritorij na kojem je dopušteno eksperimentiranje i istraživanje, a njegov dizajn biva sve sofisticiraniji.

gwenstefani

Gwen Stefani

Isprani, obrađeni i poderani traper donosi pravi urbani look i izvrstan je izbor za užurbanu gradsku priču. Predstojeće jeseni kao i ovog proljeća i ljeta,  žene će također birati skinny i boyfit traperice koje osiguravaju vrhunsku udobnost i nesputanost pokreta. Paleta boja obuhvaća elegantne nijanse bezvremenske crne boje te ‘medium’ plave. Ako do sada niste, uvrstite ovaj model kombinezona u svoju garderobu i izgledajte poput zvijezde.

jessicalba

Jessica Alba

hilary

Hilary Duff

katebosworth4

Kate Bosworth

heidi

Heidi Klum

Foto: Splash

0