Upoznajte još jedan domaći modni brend

Upoznajte još jedan domaći modni brend

Ove godine, na domaćoj modnoj sceni pojavio se novi modni brend koji nosi ime TR by Tamara Rončević. Namijenjen je ženama, a iza njega stoji upravo Tamara Rončević, velika zaljubljenica u modu, koja je svoju ljubav prema modi kao velikoj životnoj igri odlučila pretvoriti u posao.

TR by Tamara Rončević

Fokus njena brenda je na vrlo konkretnim komadima, kao što su ženska odijela i suknje visokog struka….To su ujedno komadi koje mogu nositi žene svih dobnih skupina i kombinirati ih na različite načine, ovisno o stilu koji same njeguju. U tom je slučaju riječ o osobnoj prezentaciji, a na Tamari je da proizvod koji prodaje dovede do savršenstva. Njene klijentice u kratkom su roku osvojili krojevi njene odjeće, kao i sama izvedba. Budući da je tržište veliko i svašta nudi, brend TR by Tamara Rončević naglasak je odlučio staviti na dizajn i materijale visoke kvalitete, kao elemente po kojima će se raspoznavati među modnom publikom.

Tamarina inspiracija je isključivo ono što bi i sama za sebe radila i nosila. Ovaj dizajn svodi se na vrlo čiste, jasne pomalo i stroge linije, a ova univerzalnost prilagođava se ženama sofisticirana stila, kao i onim ženama ležernijeg modnog izričaja. Dizajnerica već radi na novim stvarima, među kojima će se naći ženske trenirke, kaputi i šosevi od baršuna. Više informacija o njenom brendu pronađite na Instagram profilu @tr_by_tamara.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori