Hrvatski brend satova ima novu kolekciju

Nova modna kampanja Urban Watch satova snimljena je na ulicama grada Zagreba te prikazuje kako se satovi savršeno uklapaju u urbani lifestyle.

urban 16

Hrvatski brend, iza kojeg stoji mladi i kreativan bračni par Antonija i Ivan Petrović nastao je prije pet godina u želji za stvaranjem kvalitetnog i modernog proizvoda po pristupačnoj cijeni.

Priča poprima novu dimenziju i dodatnu vrijednost ako uzmemo u obzir da su sav posao u stvaranju i brendiranju svog projekta, učinili sami.

urban 15

Nakon nekoliko kolekcija koje su prepoznale brojne svjetske fashionistice i širenja na tržište Europe i SAD-a, shvatili su da su na dobrom putu i da njihova priča ima svijetlu budućnost. Ove su godine dizajnirali novu, šestu kolekciju nazvanu Paris.

urban 10

Osnovna ideja u stvaranju nove kolekcije je jednostavan i bezvremenski dizajn. Svaki detalj je pomno odabran i sačinjen od najkvalitetnijh materijala kako bi izdržao test vremena.

urban 9

urban 12

Kožne narukvice izrađene su od vrhunske talijanske kože. Oslobođen od svih nepotrebnih detalja, Urban Watch Paris savršeno će se uklopiti u svaki stil. Svrha proizvoda nije jednostavno pokazivanje vremena, već stvaranje prekrasnog sata vrhunske kvalitete i pouzdanosti s vlastitom osobnošću koji će ubrzo postati vaš najbolji prijatelj.

urban 8

Kolekcijom Paris dominiraju ženski modeli, no u ponudi se nalaze i 2 modela veličinom prilagođena za muškarce. U pripremi je nova proljeće/ljeto kolekcija koja će, vjeruju oduševiti kako stranu tako i domaću publiku.

urban 7

Urban Watch satovi dostupni su na službenom web shopu urban-watch.com, a svi koji 27. i 28. studenog naruče sat koristeći promo kod JOURNALxURBAN15 dobivaju 15% popusta na novu kolekciju.

Modeli: Dorin Lucija Bajzec i Pavle Petrović
Foto: Mateja Vrčković

0