Etui za iPhone i novčanik u jednom

onne etui

Bez obzira na to je li radimo, družimo se s prijateljima ili putujemo, sve bitne stvari volimo držati na jednome mjestu, no sve intenzivniji tempo života potiče nas da težimo što većoj jednostavnosti i što je najvažnije funkcionalnosti predmeta koje koristimo.

Kako bi upravo takve stvari; mobitel, kartice i novac bili na istome mjestu i samim time uvijek jednostavni za pronaći, mali hrvatski brend ONNE započeo je proizvoditi inovativne etuije za mobitel i novčanike u jednome, ručno izrađene od kože visoke kvalitete. Riječ je o 100% hrvatskom proizvodu koji predstavlja praktično, ali i estetski privlačno i kvalitetno dizajnersko rješenje za nošenje svih onih najbitnijih sitnica.

onne etui6

Ovi etuiji pomno su dizajnirani kako bi udovoljili svim potrebama modernog čovjeka i kako bi mu značajno pojednostavili život. Dostupni su u nekoliko boja te su dio limitiranih kolekcija, od kojih svaka donosi svega nekoliko komada u određenoj boji, pa je šansa vrlo mala da ćete identične modele pronaći na svakom koraku. Želite li i sami uvesti više organizacije u svoju svakodnevnu rutinu, ONNE etuije i novčanike istražiti i naručiti možete na službenoj web stranici.

onne etui4

onne etui5

onne etui2

Foto: ONNE

0