Šarmantne morske espadrile brenda From Dubrovnik With Love

espadrile3

Popularnost espadrila ove je godine dosegla svoj vrhunac, a i sami smo vam predstavili brojne svjetske brendove (Castañer, TOMS, Manebi) koji su ovu ljetnu obuću uvrstili u svoju ponudu. No, kada ona dolazi s hrvatskim potpisom, oduševljenje može biti samo još veće. Upravo takve, pozitivne reakcije posljednjih dana i tjedana izazivaju espadrile koje dolaze s potpisom malog hrvatskog brenda ‘From Dubrovnik With Love’.

espadrile

Ove espadrile dio su priče o unikatnim dubrovačkim odjevnim suvenirima, nastalim u svrhu očuvanja tradicije ručnog rada. ‘From Dubrovnik With Love’ nastao je u kućnoj radinosti Lene Šutić i njene mame, dviju Dubrovčanki koje su u moru tipičnih hrvatskih suvenira htjele ponuditi gostima, ali i domaćima nešto novo, nosivo i unikatno. Svoju priču započele su s espadrilama, koje su inspirirane Jadranom, mediteranskim podnebljem, ljepotom naših malih ribarskih mjesta, ali i Konavlima, koji su njihov ponos.

espadrile2

Svaka espadrila sadrži elemente ručnog rada i u svaki detalj uloženo je mnogo preciznosti, ljubavi i strpljenja. Motivi su doista tipično morski i vrlo šarmantni, što ove espadrile uistinu čini savršenim ljetnim cipelama. Prva kolekcija vrlo je brzo rasprodana, a uskoro stiže i nova. U međuvremenu, tu je i kolekcija Aime, s tradicionalnim tunikama od organskih tkanina, interpretiranim na moderan način, koje izrađuju vrijedne ruke iz DEŠA-e, nevladine organizacije koja djeluje u Dubrovniku od početka Domovinskog rata 1991.

espadrile4

O svim ‘From Dubrovnik With Love’ proizvodima doznajte više na Facebook stranici brenda ili Instagramu.

espadrile5

espadrile6

espadrile9

espadrile7

espadrile8

espadrile10

Foto: From Dubrovnik With Love

0