Nova H&M Studio kolekcija za minimalistice

Nova H&M Studio kolekcija
za minimalistice

h&m studio 2017

Jučer je u Parizu, u sklopu Tjedna mode, predstavljena nova H&M Studio kolekcija za proljeće 2017. Jednostavne linije spojene s romantičnim detaljima, basic boje i materijali koji su transparentni, lepršavi i lagani okosnica su ove nove H&M priče, kao i doza sportskog minimalizma koja se provlačila cijelo vrijeme. Naglasak je na crno-bijelim kombinacijama, a modeli koji najviše privlače pažnju i pozivaju na proljetni shopping su svakako – haljine.

hm-studio-2017-3

Zašto je ova kolekcija kao stvorena za žene koje vole minimalistički stil? Jedni od razloga svakako su neopterećenost te dizajnerski zaokreti umetnuti u odjevne komade potpuno diskretno i nenapadno. Iako cijela kolekcija nije u potpunosti minimalističkom stilu, jer tu su i raskošne bluze, haljine te komadi koji dolaze u jarkoj boji fuksije, većina kolekcije odgovarat će upravo onima koji ga preferiraju. Svaki ovaj komad dovoljan je sam po sebi i sve što priziva u ostatku odjevne kombinacije su jednostavan nakit i cipele.

h&m studio 2017

Nova Studio kolekcija za proljeće omogućava da se u nadolazećim toplijim danima odjevate bez previše razmišljanja, u slojevima nižete omiljene modele i uživate u prozračnosti materijala – naravno ako vam ovakav stil odgovara.

hm-studio-2017-2

hm-studio-2017-1

hm-studio-2017-5

Galerija:

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori