Novi modeli hlača za jesen stigli u H&M

Svoje basic kombinacije možete dovesti do savršenstva uz hlače koje vam h&m donosi za jesen. Naglašavanje ženske siluete ove godine dolazi u različitim oblicima, sa materijala od trapera do umjetne kože.

h&mhlače2

Hlače dolaze u skinny varijanti kao i nešto udobnijim modelima u stilu sedamdesetih.
Na policama h&m trgovima možete pronaći i kombinezone koje su idealni za prijelaz s ljeta na jesen. Uparite ih sa sandalama na visoku petu za sofisticirana izdanja.

hlače3

Palazzo model hlača dominira dizajnerskim kolekcijama, a zanimljivi detalji poput nabora na visokom struku jer model koji dolazi u ponudu ovog švedskog brenda. Statement komad su i trapezice koje odlično izgledaju uz jednostavnu majicu i tenisice i noge čine vizualno dužima.

suknja5

Brend se pobrinuo i za poslovne žene, koje teže eleganciji, a klasičan model hlača je must have u svakoj garderobi. Dodajte nakit i ovakva kombinacija prelazi iz dnevne u večernju. Za sve ljubitelje uskih modela koje naglašavaju obline i vašem tijelu daju efekt tajica, h&m nudi crni model. Rockabilly šik dolazi u obliku rezova. Kolekcija na velika vrata najavljuje i povratak ‘bajkerskih’ detalja, koje karakteriziraju oštri rezovi i umjetna koža.
hlače4

hlače7

hlače9

hlače6

h&mhlače

0