Hit model hlača s crtom koje viđamo posvuda

Hit model hlača s crtom koje
viđamo posvuda

Jesen i zima donose hladne mjesece koji unutar naših ormara donose sezonu hlača. Najudobniji model traperica su najčešći izbor unutar svakog ormara i jedan od svestranih favorita kojem se uvijek rado vraćamo. U slobodno vrijeme koje provodimo unutar vlastitog doma, trenirka ili tajice od mekog i toplog pamuka donose dodatnu dozu udobnosti.

Ipak, nova sezona donijela je nekoliko novih trendova, a jedan od njih unio je novitete u našu kolekciju omiljenih jesenskih i zimskih hlača. Poslovne hlače zamijenile su traperice i, zadržavši udobnost i svestranost traper modela, u našu jesensku i zimsku garderobu unijele dodatnu dozu elegancije. Ako ste u potrazi za savršenim spojem najudobnijih modela i poslovnih hlača, jesenske i zimske kolekcije donijela su novi hit model koji je već osvojio ulične modne piste.

HLAČE S CRTOM: SAVRŠENI SPOJ NAJUDOBNIJIH I NAJELEGANTNIJIH MODELA

Kao savršeni odgovor na modernu poslovnu garderobu u kojoj ćemo rado provoditi cijele dane i za kojom ćemo posegnuti čak i za slobodne dane u tjednu, modni brendovi ponudili su zanimljivi spoj poslovnih i sportskih hlača. Dozu elegancije zadržavaju neutralne boje i kvalitetni materijali na koje smo navikli unutar poslovne garderobe, dok im sportski element i udobnost donose komotni, udobni krojevi s ravnim nogavicama i detaljima u obliku kontrastnih crna koje se protežu duž vanjskog dijela nogavice. Inspirirane retro estetikom sportskih modela, pruge donose onaj poseban detalj koji ih ističe u gomili novih modela i starih favorita.

Za razliku od retro modela sportskih hlača kojima su inspirirani, novi hit model hlača svoj savršen spoj pronašao je u omiljenim jesenskim i zimskim klasicima. Košulja ili bluza i blejzer novi omiljeni model hlača pretvorit će u savršenu poslovnu uniformu dok će toplo, cosy pletivo naglasiti njihovo ležernu crtu.

Bilo da tražite najudobnije poslovne hlače ili ste u potrazi za zanimljivom zamjenom za svoj omiljeni par traperica unutar ležernih kombinacija, u nastavku smo za vas pronašli i izdvojili najbolje high street modele hlača s crtom koji će biti savršen odgovor na oba izazova.

Hlače s crtom Bershka

Bershka

Hlače s crtom Bershka

Bershka

Hlače s crtom Esprit

Esprit (Asos)

Hlače s crtom H&M

H&M

Hlače s crtom H&M

H&M

Hlače s crtom H&M

H&M

Hlače s crtom Mango

Mango

Hlače s crtom Mango

Mango

Hlače s crtom Pull & Bear

Pull & Bear

Hlače s crtom & Other Stories

& Other Stories

Hlače s crtom & Other Stories

& Other Stories

Hlače s crtom & Other Stories

& Other Stories

Hlače s crtom Uterqüe

Uterqüe

Hlače s crtom Zara

Zara

Hlače s crtom Zara

Zara

Hlače s crtom Zara

Zara

Foto: Instagram, Asos, Bershka, H&M, Mango, Pull & Bear, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori