Vraća se frizura koju je proslavila Pamela Anderson
Vraća se frizura koju je proslavila Pamela Anderson

Vraća se frizura koju je
proslavila Pamela Anderson

Baš kao što je danas trend sve što postane viralno na TikToku ili sve što isfuraju influencerice, tako je nekada bio trend sve što je nosila Pamela Anderson. Kanađanka se proslavila ulogom CJ u Baywatchu, a osim što je nosila raspuštenu, gotovo platinasto plavu kosu, gotovo uvijek je nosila neurednu punđu.

Uvijek je imala razbarušene šiške, a sama punđa bila je neuredna, s pramenovima koji su stršali na sve strane. Ipak, nekako je sve bilo na svom mjesto, baš kako treba. Njezina kultna punđa postala je trend kada je ona bila na vrhuncu svoje slave, a danas se vraća na velika vrata.

Neuredna punđa iz devedesetih se vraća

Baš kao i mnogi drugi retro trendovi, i njezina frizura je ponovno in. Velika vrata njezinom povratku otvorila je serija Pam&Tommy, koja prati događanja prije i nakon krađe privatne snimke Pamele Anderson i Tommyja Leeja. Pamelu fantastično glumi Lilly James, dok je Tommyja Leeja utjelovio Sebastian Stan.

James je prošla kroz potpunu transformaciju, a šminka i kostimografija su napravile spektakularan posao. Među ostalim, Lilly James u mnogim scenama nosi upravo tu “Pam punđu”. S obzirom na popularnost serije, nije ni čudo što se ova frizura ponovno vratila modu.

Osim toga, radi se o savršenoj ljetnoj frizuri. Kosa vam je dignuta pa vam je automatski manje vruće, a to je sve što želimo kada očekujemo novi toplinski val. Uz to, frizura je razigrana, ne trebate paziti je li svaki pramen na pravom mjestu. Čak i ako ste joj posvetili nešto vremena i pažnje, ona će izgledati kao da ste potpuno bezbrižno smotali na vrhu glave u nekoliko poteza.

Ovoj frizuri možete dodati i nekoliko uvijenih pramenova. Uz to, super je i što neuredna punđa jednako dobro stoji onima s ravnom i kovrčavom kosom. Stoga, možda se ovog ljeta trebate odvažiti i probati baš ovaj jednostavan, a efektan retro trend.

FOTO: Instagram (@ChrisAppleton, @avihativa)

Učitati još
Zatvori