Hit cipele nove sezone

Hit cipele nove sezone

Modna kuća Céline već je nekoliko godina snažan predvodnik svih novih modnih ideja koje s vremenom preplave modnu scenu i postanu veliki trendovi. Od torbi do cipela, Céline uvijek ima nešto zanimljivo i inspirativno za reći. Posljednji hit koji je ova modna kuća plasirala na modnu scenu zove se ‘hootie’ i polako osvaja svijet. Riječ je o hibridu klasične salonke i gležnjače, a ono što ga karakterizira je visoko rezan gornji rub cipele, koji tvori efekt slova V.

Ovakav model cipela možda nije za svakoga i neće ga svatko voljeti, no s obzirom na to da ga mnogi najavljuju kao veliki proljetni trend, nema sumnje da će ga isprobati i o njemu razmisliti čak i one žene koje se dosad u takvim cipelama možda nisu mogle zamisliti. Prednosti ‘hootie’ modela svakako su ona da vizualno izdužuje nogu, a samim time i siluetu, kao i ona da je najčešće izrađen od vrlo mekane kože i noga se u njemu osjeća udobno.

Chic modeli kuće Céline nisu jedini. Ima ih i Acne Studios, a sasvim razumljivo, ‘hootie’ cipele počele su se pojavljivati i u high street dućanima. I, osim toga, osnovni model dobio je dodatne varijacije na temu, pa su uz salonke tu i balerinke, a u nekim slučajevima špičasti vrh cipela zamijenjen je onim zaobljenim. H&M, Mango, Topshop, & Other Stories i COS, brendovi su kod kojih ćete pronaći cijenom prihvatljivu verziju ovih ‘it’ proljetnih cipela.

Celine V izrez cipele3

Celine

Celine V izrez cipele4

Celine

Celine V izrez cipele5

Celine

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

COS

COS

COS

COS

Zara

Zara

Topshop

Topshop

Topshop2

Topshop

Topshop3

Topshop

H&M4

H&M

H&M2

H&M

H&M

H&M

H&M3

H&M

Foto: Instagram, Celine, H&M, Mango, Zara, COS, & Other Stories

Učitati još
Zatvori