Online dućani o kojima će se tek pričati

Online dućani o kojima će se tek pričati

NEED SUPPLY

NEED SUPPLY

Online dućani postali su omiljeno mjesto i nezaobilazna virtualna destinacija u potrazi za komadima koji istovremeno nose dizajn najnovijih trendova i cijene pristupačne većini. Njihove najveće prednosti su jednostavnost i udobnost koju unose u ponekad stresan proces shoppinga i veliki izbor najrazličitijih komada među kojima je gotovo nemoguće ne pronaći nešto za sebe. Zahvaljujući popularnosti online shoppinga, Asos i slični obožavani online dućani zavladali su modnom scenom i postali jedan od važnih modnih insajdera koji kroz svoju raznoliku, ali probranu ponudu postavljaju nove modne trendove i biraju najpopularnije komade sezone.

Ako ste se zasitili popularnih i svima dobro znanih online dućana, u nastavku vam donosimo nekoliko manje poznatih, ali kvalitetnih i zanimljivih novih dućana na online sceni čija će vas ponuda oduševiti, u ritual online shoppinga unijeti svježinu, a u garderobu neke nove modele koji će vas istaknuti u gomili.

NA-KD

NA-KD

NEED SUPPLY

NEED SUPPLY

NEED SUPPLY

Need Supply je modni i lifestyle brend koji je svoju modnu priču započeo kao dućan s vintage Levi’s komadima prije nešto više od 10 godina. Do danas, Need Supply je svoju ponudu proširio na žensku i mušku odjeću te modne detalje koji su od 2008. godine osim u njihovim dućani u Americi dostupni i u njihovom online dućanu. Njihova ponuda satkana je od pomno probranih komada zanimljivih i svježih brendova kroz koje se provlači spoj minimalističke estetike i trendi detalja.

NEED SUPPLY

NEED SUPPLY

NEED SUPPLY

NEED SUPPLY

CHICWISH

CHICWISH

CHICWISH

Ideja iza online dućana Chicwish je ponuditi mladoj publici s istančanim smislom za estetiku i modu kvalitetne i pristupačne komade. Sa sjedištima u Kini i San Franciscu, Chicwish je unutar svojih ureda stvorio zanimljiv spoj Istoka i Zapada, a police svojeg online dućana ispunio indie dizajnerima čija je kvalitetna, ponekad ručno šivana odjeća inspirirana vintage modom i trenutnim trendovima.

CHICWISH

CHICWISH

CHICWISH

CHICWISH

NA-KD

NA-KD

NA-KD

NA-KD je dućan koji će vas svojom ponudom i pristupom podsjetiti na vaše omiljene online shopping destinacije. Unutar njegove bogate ponude nalaze se poznati brendovi poput Calvina Kleina, Ray Bana, Cheap Mondaya, ali i njihov vlastiti NA-KD brend koji nudi linije posvećene modnim dodacima, basic komadima, bohemskoj estetici, donjem rublju, party komadima, najnovijim trendovima, cipelama i kupaćim kostimima.

NA-KD

NA-KD

NOBODY’S CHILD

NOBODY'S CHILD

NOBODY’S CHILD

Nobody’s Child je londonski modni brend s vrlo jednostavnom filozofijom: sve brže promjene trendova i pristupačna moda ne moraju za sobom povlačiti lošu kvalitetu i upitan proces proizvodnje. Ovaj istovremeno etički korektan i trendi brend u svakoj kolekciji svojim modno i ekološki osviještenim obožavateljima nudi spoj basic i trendi komada u kojima se dobar dizajn spaja s kvalitetnim materijalima stvorenim unutar zidova njihovih tvornica.

NOBODY'S CHILD

NOBODY’S CHILD

NOBODY'S CHILD

NOBODY’S CHILD

Tekst: Ela Jarni

Foto: Chicwish, Na-kd, Need Supply, Nobody’s Child

Učitati još
Zatvori