Izdvojili smo naše favorite iz novih high street kolekcija koji izgledaju kao dizajnerski
Izdvojili smo naše favorite iz novih high street kolekcija koji izgledaju kao dizajnerski

Izdvojili smo naše favorite iz novih high street kolekcija koji izgledaju kao dizajnerski

Koliko puta vam se dogodilo da su vas za neki odjevni komad koji nosite, pitali gdje ste kupili jer izgleda odlično? Vrlo često odgovor na to pitanje nije skupi dizajnerski komad, već samo jedan u nizu komada iz high street ponude. Ljudi budu iznenađeni jer u moru odjevnih predmeta koji se nude u Zari, H&M-u, Mangu i sličnim brendovima, nije lako uvijek pronaći one koji će biti toliko kvalitetni. Osobito danas u svijetu brze mode i hiperprodukcije. Pa iako nam se čini da danas Zara nije više ono što je bila nekada, moramo priznati da se može pronaći jako dobrih komada za ne tako velike novce. Vrijedi jasno i za ostale high street brendove. Tako ako želite kupovati kvalitetno, a ne investirati uvijek u najskuplje, kombinacija high streeta i high enda je najbolje što možete napraviti. Jer zaista postoje high street komadi koji izgledaju kao dizajnerski.

 

High street komadi koji izgledaju kao dizajnerski

Sigurno želite da vam se dive odličnim komadima koje nosite, a da ne investirate previše u njih. Netko ima nos za pronaći takve stvari, a netko jednostavno nema ni talenta, ni vremena. I to je sasvim okej, ali to ne mijenja stvar da želimo biti trendi. Za najbolje komade koje ćemo nositi u nadolazećoj proljetnoj sezoni skoknuli smo do omiljenih high street stranica i pronašle genijalne stvari koje ćemo kombinirati u svojim dnevnim, poslovnim, ali i večernjim outfitima. Od sakoa i rebrastih basic majica preko atraktivnih torbica i cipela. Tu su i klasični baloner, obožavani jeans te mini i maksi haljine koje ćemo rado nositi u toplijim danima.

Kako bismo vam uštedjeli vrijeme i skratili muke beskonačnog skrolanja te pronalaska najboljih komada iz high street ponude donosimo vam naša 33 favorita. Naš odabir uključuje COS, Zaru, & other stories i H&M. Dalje od ovoga nismo trebali previše ići jer njihove nove kolekcije nude pregršt komada koji izgledaju dizajnerski i skupo. Koji su to točno, otkrijte u nastavku.

 

COS

Zara

& other stories

H&M

Tekst: COS, Zara, & other stories, H&M, Instagram (@pernilleteisbaek, @annabelrosendahl)

Učitati još
Zatvori