Hero4Heroes putuje na New York Fashion Week

Hero4Heroes putuje na New York Fashion Week

Hero4Heroes(1)

Kreacije s potpisom Hero4Heroes prepoznao je ugledni Oxford Fashion Studio koji još od 2009. godine – tijekom njujorškog, londonskog i pariškog tjedna mode – globalnoj publici predstavlja neovisne dizajnere iz cijelog svijeta. Svaka njegova revija okuplja 8-10 pomno probranih kreatora, a sudjelovanje je moguće samo s pozivnicom.

Hero4Heroes(2)

Hero4Heroes na tjednu mode u New Yorku

Upravo je takva pozivnica stigla ovih dana na adresu riječke modne dizajnerice Marijane Hero koja stoji iza modne marke Hero4Heroes. Njezine vesele kreacije koje pršte bojama i pomno izrađenim detaljima, a čiju namjerno nedovršenu priču svojom osobnošću i stavom završavaju žene koje ih nose, osvojile su selekcijski tim Oxford Fashion Studija koji vrata svojih revija otvara isključivo originalnim konceptima za koje je siguran ne samo da će uspjeti izazvati zanimanje medija i modnih znalaca, već i da će s lakoćom osvojiti širu publiku.

Hero4Heroes

Oxford Fashion Studio dosad je na 95 revija predstavio 525 dizajnera iz 61 zemlje iz cijelog svijeta, a među gostima su se našla i najuglednija imena modne industrije počevši od Anne Wintour, preko Dolly Jones (Editor, Vogue.com) Caroline Rush (CEO, British Fashion Council), Claire Wilcox (Fashion & Textiles, Victoria & Albert Museum) do predstavnika brendova i medija kao što su Harvey Nichols HK, Michael Kors, Macy’s, Nineteenth Amendment, Saks Fifth Avenue, River Island, Marie Claire, Huffington Post, Vogue, Elle, Harper’s Bazaar itd.

Hero4Heroes(4)

Hero4Heroes stvara modu za heroine – curice, djevojke, studentice, majke, poslovne žene, bake – odvažne žene, koje sivilo hrabro mijenjaju bojama, izražavajući tako svoju snažnu osobnost. Upravo je to ono što je izdvojilo ove kreacije, a Marijani Hero donijelo pozivnicu za svjetla velike pozornice u jednoj od tri svjetske prijestolnice mode, u gradu koji nikada ne spava, koji diše i živi modu, svakoga dana, baš kao i Hero4Heroes.

Hero4Heroes(5)

Za više informacija pratite službenu stranicu Hero4heroes.com i facebook.com/Hero4Heroes.

Hero4Heroes(6) Hero4Heroes Hero4Heroes(14) Hero4Heroes(13) Hero4Heroes(12) Hero4Heroes(11) Hero4Heroes(10) Hero4Heroes(9) Hero4Heroes(8) Hero4Heroes(7)

Učitati još
Zatvori