Helenas kožne torbe i ruksaci

helenasbih4

Mnogim regionalnim brendovima koji se bave izradom unikatnih modnih dodataka, relativno nedavno pridružio se i brend Helenas iz Bosne i Hercegovine, koji je svoju priču najprije započeo s ručno rađenim sandalama i gladijatoricama. Nakon toga uslijedile su i torbe, koje ove sezone privlače sve više pozornosti.

helenasbih3

Svaka torba izrađena je od 100% najkvalitetnije kože, i to u BiH. U ponudi se mogu pronaći lijepi ruksaci, od kojih svaki predstavlja unikatni primjerak. Dizajnirani su kako bi se mogli nositi u ruci, na ramenu ili na leđima, a dolaze u jednobojnim varijantama ili color-blocku, no uvijek je naglasak nekako na prirodnim i neutralnim bojama.

helenasbih2

Tu su i ‘crossbody’ torbe boho prizvuka, koje su baš poput ruksaka namijenjene svakodnevnom nošenju i svim onim prigodama u kojima volimo imati svoju omiljenu i funkcionalnu torbicu sa sobom. Boho šarm daju im zabavni pomponi i kičanke, a paleta boja također je vrlo neutralna – od crne pa sve do boje karamele, uz još jednu boju koja je takoreći klasik – crvenu.

helenasbih

O Helenas torbama više možete saznati na Facebook stranici brenda, a ondje ih i naručiti – poštarina za Hrvatsku je besplatna.

helenasbih7

Foto: Helenas

0