Jesenski street style s Helenom Šopar

helena sopar

Helena Šopar i njezina sestra Tamara Rebić prošli su tjedan predstavile svoju novu kolekciju za zajednički brend Sopar. Vunene tkanine, pliš te neizostavan ručni rad na kojemu sestre inzistiraju okosnica su još zajedničke suradnje poznatih sestara čiji brend već niže uspjehe. Spoj nosivosti, vrhunske izrade i upečatljivih krojeva osvojio je i Hrvatice, a Helena u novom editorijalu za Journal pokazuje kako ih nositi.

helena sopar

Kolekcija za jesen/zimu 2016./2017. donosi ‘must’ metalik haljinu slip kroja od srebrne dlake, bijelu raskošnu bluzu izrađenu od pamuka za kojom već postoji lista čekanja i pliš haljinu u smaragdnoj boji s naglašenim rukavima. Sve ove modele Helena je odjenula u svoj stilu, opušteno i elegantno, time pokazujući koliko lako se Sopar modeli mogu kombinirati. Slip haljina ostavit će još snažniji dojam na udobnu dolčevitu, a raskošna crna haljina dobiva pravi pariški dojam ukoliko preko ramena prebacite ‘oversized’ baloner.

Svaki ovaj komad može funkcionirati u dnevnim ili svečanim prigodama – ovisno kako ga stilizirate, a sigurno je da ćete se u njemu osjećati nesputano i udobno. Pogledajte na koji način ih predlaže nositi osnivačica brenda Helena Šopar, a cijelu kolekciju pronađite na stranici www.soparcollection.com.

Bluza Westminster

helena sopar helena sopar

Chelsea haljina

helena sopar helena sopar helena sopar

Richmond haljina

helena sopar helena sopar

Waterloo haljina

helena sopar helena sopar

Hampton haljina i bluza Novaljka

helena sopar helena sopar helena sopar

Jubilee haljina

helena sopar helena sopar

Battersea haljina i suknja Kingston

helena sopar helena sopar

Foto: Sanja Jagatić
Kosa: Salon Teuta

0