Ljeto 2017. u znaku heklanih badića

Ljeto 2017. u znaku heklanih badića

Velika većina trendova u kupaćim kostimima za ovu je sezonu već izdefinirana. Držite li korak s novostima u modnim trgovinama, dosad ste već sigurno zamijetili kako ogroman trenutak u 2017. doživljavaju heklani kupaći kostimi.

Kupaći kostimi sezone

Pojavljuju se i u dizajnerskoj i u high street ponudi, a redovito ih susrećemo i na poznatim blogericama, koje posljednje dane provode na ljetovanju u najljepšim krajevima svijeta. Mango i Oysho, veliki su predvodnici ovog trenda kod nas, no heklane kupaće kostime pronaći ćete i u Bershki, Yamamayu i na ASOS-u. U moru umjetnih materijala, heklani badići izrađeni pretežito od pamuka označit će u najtoplijoj sezoni barem kratak povratak prirodi.

Prirodnost je definitivno ‘in’, a kada već birate heklani kupaći kostim koji ćete spojiti uz omiljenu lanenu haljinu i slamnati šešir, odluka pred vama je koji model odabrati. To može biti jednodijelni kupaći kostim ili klasični bikini, no ove sezone možda najpopularniji je model badića s topićem umjesto klasičnog grudnjaka, koji je također heklan. Romantične modele u još jednom trendu sezone pronađite u nastavku.

ASOS

ASOS crochet bikini

asos2

MANGO

Mango4

Mango

Mango5

Mango2

BERSHKA

Bershka1

OYSHO

Oysho4

Oysho5

Oysho1

Oysho2

YAMAMAY

Yamamay

NET-A-PORTER

mISSONI

Missoni

Stella McCartney

Stella McCartney

Zimmermann

Zimmermann

Kiini

Kiini

Zimmermann kupaći kostim

Zimmermann

Učitati još
Zatvori