U haljinama Mai By Majda zablistajte u svakoj prigodi

Modna dizajnerica Majda Postružin prvo je sve trendseterice oduševila svojim unikatnim nakitom s kojim je svaka žena dala poseban pečat svom modnom stilu. Široj javnosti postala je poznata kada je najveća regionalna zvijezda, Severina, nosila štake koje je Majda posebno ukrasila kristalima i čipkom.

MAI

Majda u sklopu svog branda MAI by Majda sada donosi modnu kolekciju haljina, majica i suknji u kojima će žena ostati zapažena na gradskim ulicama ovoga ljeta. Tople, ljetne dane haljine MAI by Majda učiniti će još jednostavnijima i svakoj ženi olakšati besprijekoran izgled u svako doba dana. Modeli su namijenjeni ženi koja se u svakom trenutku želi osjećati udobno, drugačije i privlačno, bez obzira na priliku.

MAI_3

Bio to poslovni sastanak, odlazak s djetetom u park, šetnja gradom ili pak noćni izlazak na koktel party, u haljinama MAI by Majda svaka žena upijat će poglede prolaznika. Haljine su izrađene od pamučnih materijala u kojima svaka žena može biti nesputana u svojim pokretima. Iz ponude MAI haljina odaberite onu koja će se krojem i materijalom bez problema moći transformirati iz poslovnog u casual look.

MAI_4

MAI haljine možete kombinirati na visoku potpeticu, tenisice ili pak japanke. S obzirom da je Mai nakit već osvojio srca brojnih domaćih fashionistica, ne sumnjamo da će i brojne haljine vrlo brzo postati must have u svakom ormaru gradske, urbane djevojke i žene.

MAI_5

MAI_1

0