Haljina i pletivo: još jedna savršena jesenska kombinacija

Haljina i pletivo: još jedna
savršena jesenska kombinacija

Početak nove sezone označio je početak velikih promjena unutar naših ormara. Novi komadi i trendovi zamijenili su ljetne favorite i stvorili sasvim novi look. Sada kada se iza nas nalazi nekoliko jesenskih tjedana, a ispred nas najhladniji dani sezone, unutar nove garderobe neprestano trgamo za savršenim kombinacijama koje će sređeni izgled postići uz minimalno truda. Posljednji favorit unutar naših ormara je kombinacija ženstvenih haljina i toplog pletiva.

HALJINA I PLETIVO: NEODOLJIVA KOMBINACIJA SEZONE

Jednostavnoj kombinaciji haljina i pletiva vraćamo se svake jeseni i zime i to s razlogom. Spoj ženstvene siluete haljina, cosy komada pletiva i igre tekstura koju spojene zajedno stvaraju donose neodoljivu kombinaciju za hladnu sezonu. Kako bi naglasili ležernu stranu ove savršene jesenske i zimske kombinacije, spoj haljine i pletiva nadopunite omiljenim modelom tenisica. Za sređeniji izgled, tenisice zamijenite elegantnim gležnjačama ili salonkama s udobnom potpeticom.

Iako spoj haljine i pletiva unosi jednostavnost unutar naših jesenskih i zimskih garderoba i svakodnevno spremanje i traženje savršene kombinacije pretvara u jednostavan zadatak, on istovremeno donosi i bezbroj različitih mogućnosti. Igrom tekstura, silueta, boja i uzoraka, spoj haljine i pletiva ponudit će savršeni odgovor na svaku priliku. Od ležernih i razigranih kombinacija koje oversized pletivo spajaju s haljinom cvjetnog uzorka do elegantnog spoj finog kašmira i jednostavne slip haljine u neutralnoj boji, mogućnosti su bezgranične.

U nastavku vam donosimo nekoliko odličnih ideja koje ćete lako ostvariti unutar vlasititog ormara.

Objavu dijeli Figtny (@figtny)

Učitati još
Zatvori