Novi broj časopisa Grazia već je na kioscima

Novi broj časopisa Grazia
već je na kioscima

Grazia

Na ovaj broj tim Grazije je posebno ponosan. Uspjeli su se otrgnuti sveopćoj negativi i napraviti časopis koji će vam (nadaju se!) staviti ružičaste naočale na lice.

Grazia intervju s Josipom Lisac

Preporučuju da čitanje broja započnete s intervjuom u kojem im je sugovornica bila kultna, karizmatična i energična Josipa Lisac. Kažu da će vam njezina energija ostati urezana još neko vrijeme. Zatim slobodno nastavite proizvoljnim listanjem. Doći ćete do odabira top hrvatskih produkt-dizajnera, velikog intervjua s Loredanom Bahorić koja obilježava 30 godina karijere te pokušaja odgovora na pitanje – zašto je toliko skandalozna ljubav između starije žene i mlađeg muškarca?

grazia-1

Editorijali i ljetni trendovi

Nakon toga se ponovno regenerirajte pozitivom uz temu o najnovijem pop up trendu koji uključuje zajednicu, kolektive, gradove, neiskorištene prostore i revitalizaciju istih.

Zatim slijede i predivni editorijali u režiji genijalnog tima: fotografkinje Jelene Balić, modnog urednika Petra Trbovića, visažistice Dajane Pajkić i hair artista Mije Majhena. Zaljubite se u osunčane fotografije, neodoljive morske lookove i predivnog modela Suzanu Horvat!

Grazia

Još jedna ljetna ljubav koja će se bez sumnje dogoditi jest i ona u brend Elemis. Uz svaki primjerak Grazije dobivate jedan od tri proizvoda. Elemis nježni piling na bazi ruže, Elemis kremasti piling na bazi enzima papaje te Elemis inovativnu pjenu za tuširanje. Sretan vam početak ljeta!

Učitati još
Zatvori