Blagdansko izdanje najpopularnijih tenisica godine

Uskoro ulazimo u novu godinu i sve je već tradicionalno u duhu blještavila. Šljokice nosimo više no ikada stoga ne iznenađuje da su u sklopu svog makeovera i popularne Pumice dobile novi izgled.

Glitter Pumice

Pojavile su se gotovo niotkuda početkom godine i pomele sve pred sobom. Puma Basket i Suede Heart te Puma Basket Platform postale su neočekivani hit te u roku od nekoliko mjeseci osvanule u gotovo svakoj boji i materijalu. Sada je došao red na šljokice u koje su obučeni kožni Basket Heart s debelim širokim vezicama kojima se kreira mašna i Platform s povišenim potplatom koje u najvećoj mjeri popularizira Rihanna.puma-glitter-1

Glitter Pumice dolaze u nekoliko nijansi, klasičnoj srebrnoj i zlatnoj, te neobičnoj hladnoj boji lavande i jarkoj crvenoj. Za one sklonije minimalizmu, u glitter može biti obučen cijeli kalup tenisice ili samo prepoznatljivu oznaku brenda sa strana. Uz šljokice, tu je i još jedan raskošni zimski materijal – baršun koji Pumicama daje još glamurozniju dimenziju.

Idealne za sve blagdanske partyje ako baš ne volite nositi pete – određene modele možete pronaći na stranici Foot Locker.

puma-glitter-2 puma-glitter-3 glitter pumice

puma-glitter-5

Foto: Puma, Instagram

 

0