Glitter čizmice su najbolji uvod u party sezonu

Glitter čizmice su najbolji
uvod u party sezonu

A post shared by meganellaby (@meganellaby) on


Blagdansku modu već odavna povezujemo sa sjajem i blještavilom, raskošnim materijalima i naglašenim glamurom. I čini se kao da je u vrijeme blagdana doista sve dozvoljeno kada je riječ o modi, stilu, odjevnim komadima i modnim dodacima koje nosimo. Ono u čemu se možda ne biste mogli zamisliti ostalih 11 mjeseci, u 12. će djelovati kao odlična ideja, a jedna od nama dragih sugestija svakako su glitter čizmice, koje su se u pravi čas počele pojavljivati u modnim trgovinama.

Prve party haljine već smo vam predstavili, a sada vam donosimo 14 modela glitter čizmica, koji će biti najbolji uvod u party sezonu. Ako vam se svide, nabavite ih već danas, jer za ovim statement komadima bez sumnje će vladati velika potražnja u narednim danima i tjednima.

A post shared by THE ICONIC (@theiconicau) on

Bilo da se radi o štrasu, svjetlucavim ljuskicama ili vezu svjetlucavim koncem, ove čizme pouzdano privlače sve poglede, pa čak i ako ne volite ekstravaganciju u blagdanskom odijevanju, glitter čizmice mogle bi biti taj jedan detalj na koji ćete se odvažiti i koji će podići čak i najobičniji look. Od metalik srebrnih modela, preko onih u bojama zlata i ružičastog zlata, pa sve do ljubičaste, plave i smaragdno zelene, ove glitter čizmice po pitanju boja zadovoljit će sve modne apetite. 14 ‘it’ gležnjača u glitteru pronađite u nastavku.

Glitter čizme:

Bershka

Bershka

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Uterque

Uterque

Stradivarius

Stradivarius

ShoeBox

ShoeBox

Pura Lopez, Karla

Pura Lopez, Karla

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Karla, Mango, ShoeBox, Stradivarius, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori