Giorgio Armani Make-up slavi 15. godišnjicu

Lakoća, elegancija i ugodnost su zaštitni znakovi Armanijeve mode vrijede i kada je riječ o makeup-u ovog brenda, koji je kreiran savršeno po mjeri – baš poput odjeće. Ove godine Armani Beauty slavi 15 godina i ususret tome najavljuje lansiranje 15 digitalnih video uradaka ‘ArmaniArtistry’, u kojima je brend koncentrirao sve svoje znanje o ljepoti.

armani
Riječ je o trikovima koje svatko može svladati, a glavne protagonistice su dvije prijateljice koje jedna drugu šminkaju s iznimnim umijećem, uz dozu humora i neprocjenjive savjete Linde Cantello, međunarodne vizažistice za Giorgio Armani. Odjeća i makeup su jezik za sebe, ekspresija ženstvenosti koja donosi slobodu izražavanja osobnosti.

Jednostavne smjernice primjenjuju se na sve – od mode do makeup-a: materijal se mora prilagoditi tijelu, a ne obrnuto. Poput haljine koja savršeno ističe figuru, makeup se u trenu prilagođava prirodnim crtama lica i savršeno se stapa s kožom. Tehnološka profinjenost svake formule nanošenje čini jednostavnim i lakim. Giorgio Armani donosi i novitete koji će naglasiti ljepotu svake žene. Luminous Silk prekriva nepravilnosti nježno poput svile, ujednačava ten i daje mu zdravi sjaj. Tu je i Maestro podloka koja zahvaljujući Fusion tehnologiji pruža besprijekoran ten a nećete ga ni osjetiti na koži.

Beauty kolekcija nudi i maskare za oči koje mame poglede te proizvode za naglašvanje obrva poput profesionalca. Rouge D’Armani sadrži vatromet boja za privlačne i njegovane usne. Formula pruža iznimnu hidrataciju i predstavlja kombinaciju upečatljivosti ruža, blistavosti sjajila i ugode balzama za usne – revolucionarni hibrid ruža koji iz temelja mijenja percepciju boje. Giorgio Armani Beauty oduvijek je zagovarao politiku inovativnosti kada je riječ o najuspješnijim kreativnim trendovima u kozmetici, kako bi korisnicima omogućio iznimnu prozračnost, postojanost i ugodu. Giorgio Armani kozmetiku moguće je pronaći u Douglas parfumerijama.

0