Gdje pronaći i kako nositi gingham hlače?

Gdje pronaći i kako nositi gingham hlače?

@livpurvis

@livpurvis

U društvu svojih najistaknutijih trendova, nova sezona donijela je veliki povratak gingham uzorka. Jednostavna mreža pruga koje stvaraju dinamičan kockasti uzorak u naše se ormare vratila u svojoj klasičnoj monokromnoj crno-bijeloj kombinaciji, ali i unutar novih i popularnih jarkih i pastelnih tonova. Uzorak koji povezujemo s elegantnim britanskim stilom i Audrey Hepburn ukrasio je sve od klasika poput balonera do trendi off the shoulder krojeva topova, dnevnih haljina i proljetnih cipela.

Ipak, u novom i novim trendovima osvježenom gingham društvu kao apsolutni it komad sezone istaknuo se model cigarette hlača. Spoj dva velika modna klasika, cigarette kroja i gingham uzorka, stvorio je svestrani komad unutar svake garderobe koji unutar granica klasičnog donosi šarm novog i neočekivanog.

@mesvoyagesaparis

@mesvoyagesaparis

Kao dio poslovnog odijela, ležernih kombinacija ili u spoju s drugim trendi komadima sezone, gingham hlače u svom efektnom uzorku donose odmak od jednostavnosti traper hlača ili modela obojanih neutralnim bojama, istovremeno zadržavajući dovoljno jednostavnu igru boja za kombiniranje s jarkim bojama, pastelnim tonovima i drugim uzorcima. Iako su nastale spajanje vrlo jednostavnog kroja i uzorka, gingham hlače zaista su statement komad koji će u proljetni i ljetni ormar unijeti neočekivanu razigranost, osobito u modelima koje krase popularni volani. Kako ih nositi?

@meganellaby

@meganellaby

Prednost koju donosi gingham uzorak u svom najklasičnijem izdanju zasigurno je monokromna kombinacija crne i bijele boje koja će se jednako lako slagati s proljetnim basic komadima neutralnih boja kao i sjajnim materijalima, drugim uzorcima i jarkim bojama. Najjednostavniju kombinaciju stvarat će u spoju s bijelim T-shirtom ili bendovskom majicom i traper jaknom koju za edgy look inspiriran rock’n’rollom uvijek možete zamijeniti crnom kožnom jaknom ili trendi vinyl balonerom.

Za poslovni izgled gingham hlače spojit će se s jednostavnom bijelom košuljom ili blejzerom jednakog uzoraka kako bi stvorile zanimljivo odijelo. Trendi kombinacije iskoristit će puni potencijal gingham uzorka, tretirati ga poput prugica ili neutralnih boja i spajati s naizgled nespojivim komadima. Naše omiljene djevojke u svojim su ormarima već pronašle mjesto za gingham hlače i pretvorile ih, unutar kreativnih kombinacija s ovim fotogeničnim komadom u središtu, u jedan od najpoželjnijih komada sezone.

U nastavku vam donosimo malo Insta inspiracije, a u galeriji na samom kraju za vas smo izdvojili i nekoliko pristupačnih modela koje možete pronaći na policama svojih omiljenih high street brendova.

@lucywilliams02

@lucywilliams02

@ruerodier

@ruerodier

@elxielvina

@elxielvina

@vivvi607

@vivvi607

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Asos, Mango, Massimo Dutti, Topshop

Učitati još
Zatvori