Majice koje je trendom ponovno učinila Gigi Hadid

Gigi Hadid showing off her legs while out in New York City.

Stil poznate američke manekenke Gigi Hadid pod stalnim je povećalom modnih medija, a zahvaljujući suradnji sa stilisticom Monicom Rose, koja odijeva i Kendall Jenner i Chrissy Teigen, Gigi se u javnosti isprofilirala kao prava street style zvijezda, čije kombinacije iz dana u dan privlače mnogo pozornosti, a komadi koje nosi žele svi.

Ove sezone Gigi je pomogla profiliranju još jednog starog-novog trenda, koji posljednjih dana počinju nositi i mnoge njene kolegice. Majice s printom kultnih rock bendova periodično se vraćaju u modu, a ovog će ljeta po svemu sudeći ponovno doživjeti kulminaciju.

Gigi Hadid Proves That Baggy Trousers Can Be Surprisingly Flattering while out in New York City.

Dokaz tome čak su tri kombinacije u kojima je plavokosa manekenka snimljena na ulicama Los Angelesa, a u kojima su glavnu ulogu igrale upravo ove majice; u jednoj prigodi s printom Metallice, u drugoj s printom Pink Floyda, a u trećoj s motivom benda AC/DC.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Zanimljiva je i priča koja prati ove majice, jer nije riječ o komadima iz masovnih produkcija modnih brendova, već stilistica Monica Rose za Gigi osobno traži vintage primjerke iz malih serija, a ponekad i unikate.

Foto: Splash News

0