Gigi Hadid nosi novu Reebok kolekciju

Gigi Hadid nosi novu Reebok kolekciju

Gigi Hadid

Intervju uz intenzivan trening

U malom studiju u New Yorku, planetarno popularni model Gigi Hadid uvijek je fokusirana na ono što radi. Okružena svjetlima reflektora i mnoštvom ljudi u studiju, Gigi je uvijek spremna nabaciti pokoju šalu. Uz osobnog trenera, Roba Piela, zauzela je položaj na prostirci i započela sa zahtjevnim setom trbušnjaka. Kao zvijezda kampanje Rise Beyond – nastavak Reebok #PerfectNever pokreta, Gigi Hadid u seriji video intervjua pokazuje zavidnu snagu i govori o snažnim ženama u kojima nalazi inspiraciju i uzor.

“Uživam pisati poruke ženama u kojima izražavam svoje divljenje jer me nadahnjuju.“

U videu je podijelila najdraže savjete koje je od njih dobila kako bi osnažila i motivirala žene s kojima se svakodnevno susreće. Među njima je i njena majka koja joj je usadila snažna načela po kojima danas živi.

„Ukoliko se ne trudiš biti najljubaznija ili najvrjednija osoba, uvijek će postojati netko tko je ljubazniji, ljepši i vredniji od tebe.“

Suočena sa svakodnevnim izazovima, njezina snaga i samopouzdanje upravo su osobitosti koje ju tjeraju da ih svakodnevno savlada i da postane još boljom verzijom sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=_u34Z2pMBhY

“Nastojim biti što iskrenija prema samoj sebi.”

U trenucima velikih kušnji Gigi je najviše motivirana, dok je očekivanja i ograničenja drugih mogu oslabiti. Naučila je izdići se iznad ideje o savršenstvu te je prihvatila sebe onakvu kakva doista jest. Kako bi se najbolje nosila s pritiscima, teretom posla i svojim planetarnim statusom, Hadid kaže da se u svoje slobodno vrijeme fokusira na vlastite strasti jer tako uspijeva ostati na zemlji i biti apsolutno svoja.

Svojom snagom i pozitivnošću Gigi potiče i motivira žene kako bi i one na isti način zasjale vlastitom pozitivnošću i samopouzdanjem. Kada ju je Rob upitao koja je njezina poruka ohrabrenja drugim ženama, Hadid izjavljuje rečenicu s kojom se svi možemo poistovjetiti:

„Ništa nije tako lako koliko izgleda, to vrijedi za svakoga.“

Privodeći svoj trening kraju, upitana koji joj je najdraži Girl Power slogan, Gigi zadihano izjavljuje:

„To bi bile dvije riječi, Perfect Never!”

Gigi Hadid

Gigi Hadid nosi novu Reebok kolekciju

Za vrijeme treninga Gigi nosi City Series Seoul edition, dio kolekcije posvećen koreanskoj K-pop kulturi u kojoj se izmjenjuju čvrst i ženstven pristup fitnesu i stilu. Geometric Print Crop top karakteriziraju visok izrez oko vrata, dok posebna Speedwick tkanina osigurava ugodnu rashlađenost tijekom vježbanja. Materijal Linear High – Rise tajica tretiran je kako bi kontrolirao vlagu i pomogao da ugodno doplešemo do kraja treninga. Svi komadi iz City Series Seoul savršeni su za studio i yoga treninge te casual i urbane kombinacije.

Reebok Women – City Series Seoul komadi dostupni su u Reebok FitHub storeu, Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebok partnera: trgovinama Top Sport, Avenue Mall i Intersport, Arena Centar.

Gigi Hadid

Učitati još
Zatvori