Genijalna nova Borovo kolekcija od danas u dućanima

Završetkom ljeta Borovo je lansirao novu kampanju pod nazivom ‘Back to Work!’ čije modele od danas možete naći u svim Borovo prodavaonicama. Brend se prilagodio sveopćem vladajućem trendu muških modela cipela u ženstvenijoj izvedbi, a zbog toga će modeli iz kolekcije itekako biti poželjni ove sezone.

borovo 3

‘Back to Work!’ linija nastavak je My Ballerinas kolekcije koja je vladala ljetos i sastoji se od devet modela, inspiriranih klasičnim retro muškim i ženskim oblicima za sve žene koje traže idealnu ravnu cipelu za cijeli dan, svaki dan. Nosive su u dnevnim i večernjim modnim kombinacijama, a namijenjene su svim poslovnim prilikama i stilovima što pokazuje maštovita kampanja za različita zanimanja.

borovo 2

Limitirani modeli u stilu oksfordica, balerinki i mokasinki redizajnirani su u modernom ruhu, a voljet će ih klasičarke, minimalistice, ljubiteljice retro stila i sve djevojke koje žele biti chic istodobno se osjećajući udobno cijeli dan. Cipele su izrađene od kvalitetne kože, dizajn potpisuje Hana Ciliga, dok su za konstrukciju zaslužni Andrea Roškar, Ivo Ferinac i Nataša Nađ. Raspon cijena cipela kreće se od 299 do 445 kuna, a na Facebook stranici Borovo provjerite ostale detalje.

borovo 4

borovo 9

borovo 5

borovo 6

borovo 7

borovo 8

borovo 1

0