Što je omiljeni modni brend Skandinavki pripremio za novu sezonu?

Što je omiljeni modni brend Skandinavki
pripremio za novu sezonu?

Ganni

U kreativnoj radionici Ditte Reffstrup, glavne dizajnerice Skandinavkama, ali i Hrvaticama omiljenog brenda Ganni, uvijek se nešto novo sprema, a pred-proljetna kolekcija koja stiže iz brenda predstavlja neku novu priču koja će navesti sve djevojke i žene da još malo više osjete potrebu pripadati modnom plemenu popularnog naziva #GanniGirls. Kolekcija je prepuna cool komada s kojima ćemo osvježiti svoju zimsku stilsku priču.

Ganni7

Spomenuta kolekcija nazvana “Londonska škola” upravo je stigla i u splitski ID concept store kako bi Splićanke mogle, prije svih, odabrati svoje nove modele floralnih haljina, blejzera, prepoznatljivih majica s printom i novih neodoljivih tenisica s volanima, koje se već ističu kao hit model sezone.

Ganni9

Ganni6

Inspiracija iza kolekcije krije se na školskim igralištima Londona, hodnicima škola prepunim mladih koji na svojim školskim uniformama rade prave stilističke bravure da bi nekako presonalizirali nametnutu im uniformiranost. Upravo je to i poruka ženama koju je Ditte željela poslati, da u moru svega istoga zapravo s osobnim stilom radimo na individualiziranju vlastite pojave.

Ganni2

Ganni3

Ganni4

Ganni5

Ganni12

Kao najava mega hit modela haljina koje stižu u proljeće-ljeto kolekciji u ID store-u, već sada možete pronaći haljine na preklop koje se sjajno kombiniraju u slojevitoj, zimskoj varijanti,  kao i same zasebno u toplijim mjesecima. Ikona stila Pernille Teisbaek već je pokazala kako se to radi na ulicama Copenhagena.

Ganni10

Ganni11

Nova Ganni kolekcija u ID store-u je osiguranje da će #GanniGirls zablistati na adventskim druženjima tokom najveselijeg mjeseca u godini u sunčanom Splitu.

 

Foto: Ganni

Učitati još
Zatvori