Galvan London: modni brend koji je osvojio zvijezde

63rd San Sebastian Film Festival: 'High-Rise' Premiere

Kada ste na modnoj sceni nešto manje od dvije godine, a već odijevate neke od najbolje odjevenih žena svijeta, može se sa sigurnošću reći da vam se poslovni rizik isplatio. Upravo to pošlo je za rukom Soli Harrison, Carolyn Hodler, Katherine Holmgren i Anni-Christin Haas, osnivačicama cool londonskog brenda Galvan, u čijim haljinama i kombinezonima na dnevnoj bazi, ali i u mnogim formalnim prilikama pred objektivima fotoreportera viđamo Siennu Miller, Rosie Huntington-Whiteley, Rihannu, Jennifer Lawrence, Gwyneth Paltrow i mnoge druge svjetske zvijezde.

rosie

Anna-Christin Haas, Rosie Huntington Whiteley, Sola Harrison i Katherine Holmgren

Brend koji je stalni gost stranica Voguea, Ellea i Harper’s Bazaara snažno je inspiriran modom 90-ih, a u medijima se posebno nametnuo svojom interpretacijom svilenih slip haljina, kakve su u dekadi supermodela obožavale legende modelinga Kate Moss, Christy Turlington i Naomi Campbell.

New friends Jennifer Lawrence and Lorde head out to dinner after the Met Gala in NYC

Budući da su današnje generacije pod intenzivnim modnim utjecajem 90-ih, ne čudi uspjeh Galvana, čija je formula uspjeha bazirana na sofisticiranim tkaninama, pedantnoj konstrukciji, smjelim krojevima i opuštenoj estetici, koja svejedno odiše ženstvenošću i seksipilom. Ova nova vrsta večernje odjeće moderna je, pročišćena i tako cool, stoga ne čudi veliki uspjeh koji je Galvan London ostvario kod stilista, a zatim i njihovih klijentica, vodećih svjetskih glumačkih, glazbenih i modnih zvijezda.

La Mer "Celebration of an Icon" Global Event

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

0