Ove bundice od umjetnog krzna nose hrvatski potpis

Ove bundice od umjetnog krzna
nose hrvatski potpis

Hladni zimski dani su ispred nas, a na popisu najpoželjnijih komada za novu sezonu našla se bunda. Vrijeme bundi od pravog krzna je iza nas, a na njihovom mjestu našle su se jednako tople i meke bunde od umjetnog krzna. Uz brojne poznate dizajnere koji se okreću umjetnom krznu, na modnoj sceni pojavili su se i novi brendovi posvećeni kreiranju kvalitetnih bunda od umjetnog krzna koje će i najveće skeptike uvjeriti da su one ne samo bolja alternativa onima od pravog krzna, već i jedina i najbolja opcija.

Među njima se istaknuo Fuzz, švicarski brend iza kojega se nalazi hrvatski potpis.

PREDIVNE BUNDE S HRVATSKIM POTPISOM

Osnovan 2016. godine, švicarski brend Fuzz u godinu dana istaknuo se kao brend koji je ponudio savršeni odgovor na potragu za zimskom bundom. Iza brenda se nalazi Nadja Axarlis, Hrvatica sa švicarskom adresom. Svoju karijeru u svijetu mode Nadja je započela na poziciji buyera u poznatoj švicarskoj robnoj kući Bongenie Grieder u kojoj je naučila prepoznati želje i potrebe modernog kupca.

Upravo je osluškivanje želja kupaca, prijatelja i na kraju sebe same, Nadja je pronašla mjesto u svijetu mode s velikim potencijalom. U posljednjih nekoliko godina veliki preokret desio se u proizvodnji bunda i sličnih krznenih komada i modnih dodataka. Iz etičkih razloga mnogi su se kupci okrenuli umjetnom umjesto pravom krznom. Upravo se tu našao prostor za nove brendove koji će ponuditi jednako kvalitetne proizvode, ali s humanim pristupom izradi.

U tom prostoru koji donosi spoj kvalitete, pravedne proizvodnje i humanog pristupa je brend Fuzz našao svoj početak. Njihova prva kolekcija donijela je niz toplih i mekih komada od umjetnog krzna. Od toplih kratkih i dugih bunda do prsluka, svaki komad donio je savršeni spoj klasičnog i modernog.

Dizajnirani u Švicarskoj i izrađeni u Parizu, bunde i prsluci krasi velika posvećenost svakom dijelu izrade, od početne skice preko odabira materijala do kvalitetne izrade. Za razliku od većine brendova bunda od umjetnog krzna čije modele krase trendi uzorci i jarke boje, Najda se posvetila izradi bundi od umjetnog krzna u neutralnim nijansama kako bi zadržala onu prepoznatljivu dozu klasičnog stila i glamura u njihovom izgledu.

I ove zime brend Fuzz je pripremio odličnu kolekciju bundica i prsluka koji donose neodoljivi spoj klasičnog i modernog. Najnovije modele donosimo u nastavku, a sve ostale informacije možete pronaći na službenoj stranici brenda ili njihovom Instagram profilu.

FUZZ KOLEKCIJA ZA JESEN I ZIMU 2017./2018.

Fuzz bunde

Fuzz

Fuzz bunde

Fuzz

Fuzz bunde

Fuzz

Fuzz bunde

Fuzz

Fuzz bunde

Fuzz

Foto: Fuzz, Instagram

Učitati još
Zatvori