Kakav nakit odabrati za vjenčanje

Kakav nakit odabrati za vjenčanje

photo_&_set design_by_Decker&Kutic

Svaka mlada posvećuje veliku pažnju odabiru idealne vjenčanice, no jednaku pažnju treba obratiti i na izbor odgovarajućeg vjenčanog nakita. On je taj koji govori o vašem stilu i osobnosti, a ne zaboravite da ćete ga sigurno željeti nositi i u brojnim prilikama nakon vjenčanja. Ako se želite odmaknuti od tradicionalnih formi, razmislite o umjetničkom nakitu dizajnerskih kuća koji osim bajkovitom estetikom, oduševljava i prelijepim emotivnim porukama.

Talentirani fotografski dvojac Decker&Kutić u jednoj od svojih umjetničkih fotografija zanimljivo interpretira najemotivniji dan za svaku mladu. Prenoseći na zlato simboliku dragocjene ljubavi, prikazuje ekskluzivne 18 karatne primjerke iz Freywille kolekcije Hope dok bezbrižno lebde u raskošnom prostranstvu najzlatnijih životnih trenutaka.

FREYWILLE_privjesi_18kt_edition

Kolekcijom Hope koja je posvećena istoimenom remek-djelu slavnog austrijskog slikara Gustava Klimta, Freywille oživljava jednu od najljepših priča o nadi i novim počecima. Raskošan Freywille dizajn savršeno će se uklopiti u razna tematska vjenčanja, no u svojoj ponudi Freywille ima i suptilne setove u bijelim ili neutralnim tonovima. Za one posebno istančanog ukusa, tu je ekskluzivna edicija od čistog 18 karatnog zlata i dijamanata. Inspirirajte se ovim malim umjetničkim djelima, posjetite Freywille butik u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili Freywille Online Boutique, a sve omiljene komade možete pogledati već u našoj galeriji.

GALERIJA:

T.R.

Foto: Decker&Kutić

Učitati još
Zatvori