Chic stil francuske blogerice – inspiracija za zimske kombinacije

Moda je oduvijek bila usko povezana s Francuskom. Da je tome tako svjedoči i činjenica da je Pariz, modna ‘meka’ Europe, dom brojnih dizajnera, ali i ikoničnog Tjedna mode. Stoga ne čudi što se baš u francuski stil zaljubljuju trendseterice diljem svijeta. Od elegantnih Francuskinja prekopirali bismo svašta, a prvenstveno način odijevanja. Francuski stil prepoznatljiv je po detaljima poput šarmantnih kapa, crvenog ruža i decentnog nakita.

Garderoba jedne Francuskinje prije svega je pomno probrana, stoga u njemu nećete naći modni kaos pretrpan bojama i krojevima. Recept za uspjeh zasigurno je igranje ‘staple’ komadima u kombinaciji s detaljima. Stil koji krasi savršeno krojena odjeća, čistih linija i bezvremenskih krojeva, pristaje svakoj ženi, a francuski stil neupitno odaje dojam dotjeranosti i ‘ispoliranosti’. Inspiraciju za odijevanje u zimskim prigodama pronašli smo na profilu blogerice Lily iz francuske pokrajine Bordeaux.

Francuski stil – neiscrpna inspiracija

Francuski stil nije prolazan modni trend. Već ga godinama slijede obožavateljice mode koje žele izgledati otmjeno, a opet elegantno, jednostavno. Najbolje se može opisati kao način odijevanja uz koji ćete bez previše truda i vremena provedenog ispred ogledala izgledati odlično. Bazični komadi ključ su garderobe, što će vam potvrditi i svaka Francuskinja. U zimskim mjesecima to su fini puloveri od kašmira i toplo pletivo. Dobro je poznato da francuski stil pristaje svim romantičarkama i onima koji svoju ženstveniju stranu žele dodatno naglasiti odjećom.

Ženstvena elegancija

Chic stil u hladnijim mjesecima ponekad je teško postići. Sloj na sloj, debela odjeća i predimenzionirani kaputi uz kape i šalove.. Jedino o čemu razmišljamo kad se temperatura spusti ispod ništice je ostati u kući i ne izlaziti na gradske ulice. Ako to ipak moramo, onda je udobnost apsolutni imperativ. No, uz francuski stil odijevanja čak i u najoštrijim vremenskim uvjetima možete izgledati savršeno dotjerano i utopljeno istovremeno.

Karirana odijela nisu zaobišla niti francuske trendseterice, a svu ljepotu ovog modnog favorita dodatno su naglasile u kombinaciji s jednostavnim bijelim košuljama. Lily svoju vrckavu stranu i smisao za modu najbolje iskazuje kroz odjevne kombinacije koje su nam već na prvi pogled privukle pažnju. Kožne suknje odličan su komad za zimske dane, a na upečatljive najlonke i gležnjače uz fino pletivo izgledaju neodoljivo.

Foto: Instagram

0