Jedan odličan jednodijelni badić sa slovenskim potpisom

Jedan odličan jednodijelni badić
sa slovenskim potpisom

frachella-badic-4

Sa slovenskim brendom Frachella već smo vas upoznali. Iza njega stoji blogerica, model i kreativka Mateja Škraba, a ruksaci koje dizajnira obožavani su na Instagramu.

No osim nekoliko modela ruksaka i torbica, ono što još nismo predstavili, genijalni su minimalistički modeli badića koji nastaju u suradnji s brendom GiaKiara. Prošle je godine predstavljen prvi kupaći kostim, crni i jednodijelni, a otada ih je lansirano još nekoliko, što jednodijelnih, što dvodijelnih, u nekoliko boja.

frachella-badic-5

Odlični Frachella x GiaKiara badići

Ideja o GiaKiari rodila se iz suradnje prijateljica Mateje Škrabe i Mateije Kogoj – pratite li svjetske trendove što se badića tiče, ovdje ćete svakako pronaći nešto za sebe. Profinjeni minimalizam i senzualni krojevi zaista čine razliku usporedi li se to s široko popularnim modelima high street brendova.

frachella-badic-1

Jedan od Frachella x GiaKiara noviteta ove sezone je i badić Nora. Uvijek aktualne crne boje s tankim naramenicama koje se križaju na leđima i nisko rezan ispod ruku, čini nam se kao savršeni komad za duge ljetne dane. Osim za kupanje može se kombinirati s popularnom wrap suknjom ili kratkim traper hlačicama. Dovoljno je snažan da govori sam za sebe, a s druge strane neupadljiv i prilagodljiv.

frachella-badic-2

Sve informacije o ovom, ali i drugim modelima badića doznajte na Frachella ili GiaKiara Facebook stranicama.

Foto: Frachella Facebook

Učitati još
Zatvori