Još jedan ‘dreamy’ editorial za ovo ljeto

Još jedan ‘dreamy’
editorial za ovo ljeto

for love and lemons (1)

Brend For Love & Lemons, sada već dobro poznato ime i među Hrvaticama, objavio je svoj modni editorial za ljeto koje dolazi. Kupaći kostimi i beachwear za 2017. dolaze u bojama, a glavna od njih je crvena. Detalji poput ringova i vezica upotpunjavaju većinu modela, jednodjelnih i dvodjelnih, čineći ih još upečatljivijima. Osim crvene boje tu je i narančasta te basic nijanse kao crna i bijela. For Love & Lemons donosi i kupaće kostime s volanima, a među novitetima su i divni jednodjelni kostimi koji asociraju na donje rublje.

for love and lemons (2)

Modeli za plažu koji asociraju na donje rublje jedan su od najvećih trendova posljednjih sezona, a najviše se pojavljuju u puderastim i bijelim verzijama. Osim kupaćih, ovo modno ime koje snima jedne od najljepših i najsenzibilnijih editorijala, donosi i ostale modele za plažu. Haljine, ogrtači i romantične verzije kimona samo su neki od njih, kao i romantični topovi i transparentne bluze na vezanje koje možete nositi i u ostalim ljetnim prigodama, dnevnim i večernjim.

Ako volite upečatljive kupaće kostime koji zasigurno ostavljaju dojam, ovo je brend za vas. U Hrvatskoj ga možete pronaći u Clan Storeu, Frankopanska 4, Zagreb.

for love and lemons (3)

for love and lemons (4)

for love and lemons (5)

for love and lemons (6)

for love and lemons (7)

for love and lemons (8)

for love and lemons (9)

for love and lemons (10)

for love and lemons (11)

for love and lemons (13)

for love and lemons (14)

for love and lemons (15)

for love and lemons (16)

for love and lemons (17)

for love and lemons (18)

for love and lemons (19)

for love and lemons (20)

for love and lemons (21)

for love and lemons (22)

for love and lemons (23)

for love and lemons (24)

for love and lemons (26)

Foto: For Love & Lemons

Učitati još
Zatvori