For Love & Lemons lansirao prvu bridal kolekciju

For Love & Lemons lansirao
prvu bridal kolekciju

For Love & Lemons

Sve ljubiteljice boho estetike, čipke i senzualnog donjeg rublja već su prepoznale brend For Love & Lemons kao nešto na što vrijedi obratiti pozornost. Poznat po svojim nježnim, ženstvenim komadima baziran je u Los Angelesu, ali više nije nepoznat ni Hrvaticama.

For Love & Lemons

Plasirao se na modnu scenu u najvećoj mjeri s romantičnim haljinama, kupaćim kostimima i donjim rubljem za razne prilike. No kako najbolje prijateljice i partnerice Gilian Rose Kern i Laura Hall same kažu, svake sezone vjenčanja primaju upite bi li mogle dizajnirati vjenčanice. I ove godine to su i realizirale.

For Love & Lemons

Prva For Love & Lemons kolekcija vjenčanica

Nakon bridal kolekcije donjeg rublja, stiže i kolekcija vjenčanica. Atipična, nježna i lepršava, namijenjena je boho mladenkama koje ne traže tradicionalne krojeve. Kombinacija dugih i kratkih haljina dovoljno je raznolika da mogu odigrati više uloga u vjenčanju.

For Love & Lemons

S obzirom da sve više možemo zamijetiti trend presvlačenja i mijenjanja outfita u toku jednog vjenčanja, mladenke mogu odabrati neki od krojeva za casual nastavak večeri. A kolekcija je dovoljno svestrana da kasnije bude nosiva u svečanijim prilikama.

For Love & Lemons

Sve vjenčanice pogledajte na službenoj stranici. Brend For Love & Lemons u Hrvatskoj možete pronaći u Clan Storeu, Frankopanska 4, Zagreb.

For Love & Lemons

For Love & Lemons

For Love & Lemons

For Love & Lemons

For Love & Lemons

Foto: For Love & Lemons

Učitati još
Zatvori