Najbolje tenisice ove godine

Posljednjih nekoliko sezona tenisice su se sa stilom vratile u središte pozornosti, a iako će neki reći da nigdje nisu ni otišle, one su ipak zadominirale segmentima mode gdje donedavno još nisu vladale. Postale su dio čak i formalnih poslovnih kombinacija, počeli smo ih kombinirati u lookovima koji spajaju nespojivo i nositi kao dio ženstvenih stylinga, a predvodnici trendova u ovom su slučaju bile sportske modne marke adidas, Nike, Reebok i Puma.

Da su tenisice doista doživjele jedan veliki ‘revival’ i ostvarile utjecaj u cijelom svijetu, dokazuje nagrada ugledne stranice Footwear News, koja se na godišnjoj razini dodjeljuje najboljem modelu cipela u tekućoj godini. Za 2016. je cipelom godine proglašena tenisica, i to ne bilo koja, već Fenty Puma Creeper tenisica koju je za Pumu dizajnirala Rihanna.

Fenty x Puma tenisice 2

Priznanje ne čudi, budući da se ‘creepersice’ s njenim potpisom i sa svakom novom serijom prodaju vrlo brzo, a u njima su kao neslužbene ambasadorice prošetale i mnoge poznate djevojke showbiz i modne scene, poput Kendall Jenner i Gigi Hadid. Nagrada će Pumi i Rihanni biti uručena 29. studenog, na svečanoj dodjeli u New Yorku. Dotad njenu kolekciju ‘creeper’ tenisica možete istražiti ovdje.

Foto: Puma, Instagram

0